BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-22-2009, 09:24 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2005
Model: 8100
Carrier: ATT
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default g-mail issues

Please Login to Remove!

I have been having loads of issues with my gmail on my bold. I have bounced between POP and IMAP 2 or 3 times as, originally, there was a huge delay with POP. Then, one day, my e-mails began skipping (I wouldn't get some). I sent service books, got them in less than a second, but no better results. So I, delete, and add as IMAP. Everything was great... Until today. I stopped receiving all e-mails around 2:00pm. Service books come down in seconds, but no e-mail still. When I was getting them, the IMAP push was instant. I know my berry is working because I get my OWA work e-mails. Any ideas?
Offline  
Old 03-22-2009, 09:42 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
dankarlinski's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Wirelessly posted (My Bold)

I use gmail with POP and its great. No delays or anything.

Try to wipe your device and re-install the newest software. It might be a software issue
Offline  
Old 03-22-2009, 09:55 PM   #3 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

There was supposedly a BIS update this weekend. I would re-add your account using imap as it's supposed to be supported with Gmail now for one way syncing from device to mailbox. Also, no more duplicates filter is necessary when adding via imap.
Offline  
Old 03-22-2009, 09:59 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2005
Model: 8100
Carrier: ATT
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I actually updated it about a week ago to the newest OS. I will delete and add it one more time and see how it goes.
Offline  
Old 03-22-2009, 10:30 PM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

There's no need to delete/re-add the account for an OS upgrade. However, with the changes over the weekend it may be necessary. I just did it all on the BIS site on my PC.
Offline  
Old 03-23-2009, 11:48 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2006
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 153
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by hah2110 View Post
I have been having loads of issues with my gmail on my bold. I have bounced between POP and IMAP 2 or 3 times as, originally, there was a huge delay with POP. Then, one day, my e-mails began skipping (I wouldn't get some). I sent service books, got them in less than a second, but no better results. So I, delete, and add as IMAP. Everything was great... Until today. I stopped receiving all e-mails around 2:00pm. Service books come down in seconds, but no e-mail still. When I was getting them, the IMAP push was instant. I know my berry is working because I get my OWA work e-mails. Any ideas?
I have noticed that my Bold will inexplicably sometimes stop performing--- even though you can look at the screen and all looks fine. Sometimes when this happens the service books are received--- sometimes not. My "solution" is to go into Manage Networks-- turn off the network for 30 seconds and then it back on. After that, it usually comes back to life.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.