BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-26-2009, 01:10 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2009
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: At&T
Posts: 152
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default How come some pages on the browser dont work/load?

Please Login to Remove!

Do I need to update the browser or something? There are a lot of web pages that I cant use because stuff doesnt load or there are red X's everywhere.
What gives?
Offline  
Old 03-26-2009, 01:22 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: AT&T / CINGULAR
Posts: 146
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

usually red X means either something isnt installed or cant be viewed. It could either be that, or your connection took too long to ..connect and the item wasnt loaded. This is usually accompanied by the 4xx error (usually 404)
Offline  
Old 03-26-2009, 05:29 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2009
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: At&T
Posts: 152
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Like a lot of images wont load, but they wont have the red X. They will be like a white box with big words in them, and a small icon in the top left corner of the box. If i click on the image, there is the option to "Get Image"

How can I fix this?
Offline  
Old 03-26-2009, 05:31 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: AT&T / CINGULAR
Posts: 146
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

There should be something under options that will allow you to have the images show.
Offline  
Old 03-26-2009, 09:34 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2009
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: At&T
Posts: 152
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Where is it at?
Offline  
Old 03-26-2009, 10:22 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: AT&T / CINGULAR
Posts: 146
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

I thought it was under options -> general properties. But guess not. Sorry friend, goodluck.
Offline  
Old 03-26-2009, 11:31 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2009
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: At&T
Posts: 152
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What is the specific option that i am looking for?
Offline  
Old 03-27-2009, 12:35 AM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2009
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: At&T
Posts: 152
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Also why is the internet so slow? Im at my house so Im using my wireless network, im not out on the road, so shouldnt it be pretty fast? It takes forever to load
Offline  
Old 03-27-2009, 01:27 AM   #9 (permalink)
BBF Spam Killer Moderator
 
daphne's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: on a sunny beach
Model: Z
OS: 10.2.1.12
PIN: X1ZPY34K
Carrier: VZW
Posts: 9,165
Post Thanks: 122
Thanked 146 Times in 116 Posts
Default

Browser > Options > Show Images: set to On WML and HTML pages.

As to why it's slow, see my reply in your other thread.
__________________
Report spam text messages to 7726
#BlackBerry by choice #BlacBerry 10 is here!
Offline  
Old 03-29-2009, 07:59 PM   #10 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2009
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: At&T
Posts: 152
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Okay I realized that its just in my emails where pictures arent loading, its literally like almost every email where there are empty boxes. Any help?
Offline  
Old 03-30-2009, 05:41 AM   #11 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

when in email, click menu->get images

even though you may have "get images automatically" in the email settings, this will only happen for emails coming from an email address that is the same as the one you have open and clicked "get images" for.
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Old 03-30-2009, 02:34 PM   #12 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2009
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: At&T
Posts: 152
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Midnightdraven View Post
when in email, click menu->get images

even though you may have "get images automatically" in the email settings, this will only happen for emails coming from an email address that is the same as the one you have open and clicked "get images" for.
Aight thanks, that worked, inconvenient that you have to do that with every email though, appreciate your help
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.