BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-05-2009, 09:42 AM   #1 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Nov 2006
Location: CT
Model: 9550
OS: 5.0
Carrier: ATT
Posts: 1,137
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry 523 error.....

Please Login to Remove!

I think my Bold is dead - got that damn 523 error and the bold won't start up - tried everything thru DM. I happened right after I installed BeWeather and chose Auto start under settings. I have been trying to connect to the DM but no good.

with battery
without battery

DM won't recognize the BOLD at all. In all case the DM says unable to connect to device!!

Am I screwed?
__________________
Fred
Offline  
Old 04-05-2009, 01:54 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

Did you do a search on the 523 error? JVM App Error 523 - Solved

Wipe using Jl_cmdr (see the FAQ) and reload the OS (see the sticky in the 9000 thread)
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.