BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-08-2009, 02:02 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2009
Location: Edinburgh, Scotland
Model: Bold
PIN: 20DD1EBB
Carrier: O2
Posts: 79
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 3G Connection Issues

Please Login to Remove!

Hi there,

My BB Bold has been functioning excellently since I got it a month ago however yesterday it started acting very strangely. First the Facebook app I have no longer connects, then Google apps stopped working, now, even when I open my browser it cannot connect and ends up setting my mobile network to "OFF".

Is this normal and what steps can I take to regain connection?

Andy
Offline  
Old 04-08-2009, 05:54 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

It happens with mine. One minute my phone is fine, 20 minutes later after sitting on the desk, i look at it and it says OFF.
I don't know what causes it, but to get it working again you go manage connections-highlight mobile network-click trackball.
Also in manage connections go to mobile network options and make sure data is on.
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.