BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 04-13-2009, 02:37 AM   #1 (permalink)
New Member
Join Date: Apr 2009
Model: 9000
Carrier: ATT
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bold LAGS...

Please Login to Remove!

Hey guys, so it seems like my Bold is broken. Ive already had it replaced once for the mute button, and now this, lemme explain.

So it seems like its trying to catch up, or think back to what I inputed. It could be a text, surfing the net, anything. It works for about 5 minutes, then "thinks" for about 2 minutes. You can sometimes see that little hour clock moving around, other times it just "freezes" for 2 minutes.

Any thoughts before I go to att warranty tomorrow?
Old 04-13-2009, 04:41 AM   #2 (permalink)
New Member
Join Date: Jan 2009
Model: 9500
Carrier: Indosat
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

try to pull off & put on the battery
works for me when my bold is kinda thinking realy hard.....
Old 04-13-2009, 07:45 AM   #3 (permalink)
ezrunner's Avatar
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts

Wirelessly posted (overwhelmingly stressed)

Sounds like low memory! Try a battery pull as suggested
ZED 10
Old 04-13-2009, 08:23 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
DataCentre's Avatar
Join Date: Apr 2008
Location: Canada
Model: 3GS
OS: 4.0 b3
Carrier: Rogers
Posts: 371
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Check your MMS and SMS. If it's loaded with texts, that will also bog down your system.

Always good to delete things you don't need.
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.