BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 04-15-2009, 11:30 PM   #1 (permalink)
New Member
Join Date: Feb 2008
Model: 8200
Carrier: att
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default HELP WITH RINGTONE!!!!!! Please!!!!!!

Please Login to Remove!

I am having a very big problem with my bold. I recent got a replacement because I lost one. I distinctly remember that when it would ring, the ringtone would play more than once. If I had like a one second ringtone, it would play it over and over again. But with this new Bold that I received, it will not ring more than once. The ringtone will play and then vibrate for the rest of the way. Help me please fix this.
Old 04-15-2009, 11:54 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
Join Date: Jan 2009
Model: 9000
Carrier: Rogers
Posts: 42
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

have you gone into your advanced settings in your sound profiles and edited your ring\vibrates for settings?
Old 04-16-2009, 12:22 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
Bennett5000's Avatar
Join Date: Jul 2005
Location: Texas
Model: 8900
Carrier: AT&T
Posts: 118
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Bossmonkey sent you to the right place.
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.