BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-05-2009, 08:23 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default My Bold Keep Activating and Getting Hot

Please Login to Remove!

Recently, I found my bold sometimes is really hot and the battery drains out so fast. I tried restart couple times and found it always triggers activation. I checked my administrator and everything is fine.

So, had anyone encounter the same situation with me? And can tell me how to resolve this? Thanks.
Offline  
Old 05-06-2009, 02:07 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
CoDudette's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Mumbai
Model: iOS
OS: 5.0.1
PIN: OT Noir.
Carrier: Vodafone IN
Posts: 1,937
Post Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

What OS version are you using? maybe if you upgrade to the latest official release, the problem might be solved. Latest version is 4.6.0.266, which is stickied and available for download at the top of this forum
Offline  
Old 05-06-2009, 02:28 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am using .247 which I think it quite stable. I don't wanna upgrade it right now because this will be related to some company job, and I lost all the ringtones last time when I upgraded.
Offline  
Old 05-06-2009, 07:10 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: May 2006
Location: NewJersey
Model: 9900
OS: 7.1.0.284
PIN: 294E926C
Carrier: T-MOBILE
Posts: 640
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

i was using .266 and when i was streaming music via the 3G network it was running really hot as if it was sitting in the sun all day. i downgraded to .247 and ran it using the wifi connection the bold was nice and cool. i was suprised to see that because i thought the wifi would run hotter.
__________________
MY Collection:--8300,8700,8800,9000,9300,9500,9520,9700,9800,9860, 9900
Offline  
Old 05-06-2009, 08:27 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Location: Redmond, WA
Model: 9000
OS: 4.6.0.237
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 38
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have occasionally had this trouble with almost all builds I have tried. Not sure what causes it, but all of a sudden, the Bold heats up, and the battery really discharges quickly. Sometimes it will self correct after battery pulls. This last time it would not correct, so I wiped with Crackmem and reinstalled. Seems fine now, but who knows. I actually exchanged my bold a few months ago due to this problem. Just pops up now and then, wish I knew why.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.