BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-15-2009, 09:24 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Southern California
Model: 9810
OS: .261
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default BOLD will not charge using car charger

Please Login to Remove!

Apologies if a thread about this already exists - searched and could not find anything . .

My Bold will INTERMITTENTLY not charge when on a car charger (tried two different car chargers - both are brand new, and both are BB brand - also tried in both my cars to rule out a questionable 12V source). I know it is getting DC because BBLight keeps the display lit when connected, but after a few minutes of charging, the charging stops. If I bring the phone inside and connect to my wall charger, it starts charging - then I return to the car, it will charge for a few minutes and then stop (and so on, and so on . . )

I uninstalled BBLight to see if this was the cause - no difference.

If anyone has experienced this and found a cure, I would truly appreciate some info.


TIA!
Offline  
Old 05-16-2009, 05:37 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
JvKintheUSA's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Canton, Georgia
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 105
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try a hard reboot. I had a similar issues with a wall charger. A simple hard reboot (pull battery) it did the trick.
Offline  
Old 05-16-2009, 11:41 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Mobily
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i'm using the Motorola one.. works perfectly
Offline  
Old 05-19-2009, 05:43 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have noticed similar behaviour. Haven't figured out why or how to fix...
Offline  
Old 05-19-2009, 01:55 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Goran008's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Las Vegas
Model: 9000
OS: 5.0.0.411
PIN: 249FF501
Carrier: AT&T
Posts: 114
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I think it could possibly have something to do wit your car. When I put my Bold on car charger it barely charges it at all. But I've also heard that car chargers (especially Bold) shouldnt be your main charging places cause its a slooooow charge, so i dunno.


G
Offline  
Old 05-25-2009, 02:27 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Southern California
Model: 9810
OS: .261
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Sorry - took me a while to get back to you all - after updating to the new AT&T OS release, the car charging problem is gone - not sure what/why it was resolved by the new OS, but happy nonetheless.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.