BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-20-2009, 07:58 PM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
raynicolini's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Richmond Hill
Model: 9900
OS: 7.1.0.74
PIN: 28316DB1
Carrier: Toronto Wireless
Posts: 513
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Youtube no longer working on 4.6.0.247

Please Login to Remove!

I can no longer watch any youtube videos, does not work in EDGE, 3G, or WIFI.
I have tried a battery pull and still no such luck.
I am on version 4.6.0.247

It used to work no problem, I am not sure if it is still os version, does anyone else have same problem?
__________________
Twitter: www.twitter.com/TorontoWireless
Blogger: www.RayNicolini.com
Offline  
Old 05-20-2009, 10:34 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
DataCentre's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Canada
Model: 3GS
OS: 4.0 b3
Carrier: Rogers
Posts: 371
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try upgrading to the latest OS for the Bold which is 4.6.0.266.
Offline  
Old 05-21-2009, 02:56 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
giorgosh's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: WIND (Greece)
Posts: 109
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I could never watch YouTube videos on Bold.. ONLY over WiFi... How did u manage to watch? Over Default Browser?
Offline  
Old 05-21-2009, 07:45 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
nick.dollimount's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Nova Scotia, Canada
Model: 9700
OS: 5.0.0.XXX
PIN: 216DF034
Carrier: Rogers
Posts: 343
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

When I was on .247, I could watch them on all networks. Now that I'm on 266, I noticed that when I'm on WiFi, if I go to watch a YouTube video, it will tell me that it has been disconnected. Turn off WiFi and it works like a charm.
Offline  
Old 05-21-2009, 07:59 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Location: cleveland
Model: 9000
OS: 4.6.0.167
PIN: 20980A69
Carrier: At&T
Posts: 106
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

try Xenozu from app world.
__________________
Offline  
Old 05-21-2009, 04:09 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mmuras's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Austin, TX, USA
Model: 9000
OS: 4.6.0.247
PIN: N/A
Carrier: AT&T - USA
Posts: 63
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just tested youtube video from my BlackBerry Bold with device OS 4.6.0.247 - works fine

-Network- AT&T - USA

-mmuras...2009-05-21, 4:10 PM
__________________
-mmuras

--Past BBs: BB Curve (8320), BB Curve (8330), BB Tour (9630)
--Currently: AT&T - BB Bold (9000), VZW - BB Bold (9650)
Offline  
Old 05-21-2009, 11:28 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2008
Location: Indonesia
Model: Z3
PIN: N/A
Carrier: Indosat
Posts: 193
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

try input on tcp/ip menu. apn and username also password of your provider.
__________________
------------------------------------
http://2blackberry.blogspot.com
Offline  
Old 05-22-2009, 06:42 AM   #8 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
nick.dollimount's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Nova Scotia, Canada
Model: 9700
OS: 5.0.0.XXX
PIN: 216DF034
Carrier: Rogers
Posts: 343
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by buluks View Post
try input on tcp/ip menu. apn and username also password of your provider.
No help for mine; I always put that back in when I do a new install.
Offline  
Old 05-22-2009, 10:19 AM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
giorgosh's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: WIND (Greece)
Posts: 109
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just checked to play a video at m.youtube.com from default browser with WiFi and worked fine! On plain GPRS/3G it asks again to change to WAP but no video is played..

I'm on .247 too
Offline  
Old 05-23-2009, 10:51 AM   #10 (permalink)
CrackBerry Addict
 
raynicolini's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Richmond Hill
Model: 9900
OS: 7.1.0.74
PIN: 28316DB1
Carrier: Toronto Wireless
Posts: 513
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have upgraded to 4.6.0.266 and it is now working perfect
__________________
Twitter: www.twitter.com/TorontoWireless
Blogger: www.RayNicolini.com
Offline  
Old 05-23-2009, 01:19 PM   #11 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
giorgosh's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: WIND (Greece)
Posts: 109
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

On GPRS or 3G?
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.