BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General 9000 Series Discussion - Bold (http://www.blackberryforums.com/general-9000-series-discussion-bold/)
-   -   blackberry bold, browser issues. (http://www.blackberryforums.com/general-9000-series-discussion-bold/191972-blackberry-bold-browser-issues.html)

bossmonkey 05-31-2009 10:57 PM

blackberry bold, browser issues.
 
Recently ive been having problems accessing some websites with downloadable content?
such as my tversity media sharing app, and friendplay.com (to get there im)
everytime i try to access friendplay.com i get an unknown error, but it works on my pc.
also when i try to even watch a youtube video, from m.youtube.com, sometimes it'll say file to large, blahblah,
is this a a provider thing?
or an os problem!
thank you

jeremyckitching 05-31-2009 11:20 PM

Wirelessly posted (BlackBerry Curve 8900)

What is your default browser set to? You can check this by going to Options > Advanced Options > Browser.

bossmonkey 05-31-2009 11:39 PM

its set to internet browser

SteveO86 06-01-2009 07:55 AM

What Emulation?

Options > Advanced Options > Browser

.. Also what OS are you running?

Have you done the normal battery pull? Maybe also try resending the service books.

bossmonkey 06-01-2009 03:47 PM

when i go to advanced / browser, my default browser is set to internet browser,
default MDS is set to internet browser
default WAP browser set to Do More.

ive done a battery pull many times, but not resending the service books ill try that now thank you!

2badboycreations 06-01-2009 05:06 PM

Quote:

Originally Posted by bossmonkey (Post 1396511)
when i go to advanced / browser, my default browser is set to internet browser,
default MDS is set to internet browser
default WAP browser set to Do More.

ive done a battery pull many times, but not resending the service books ill try that now thank you!

???

SteveO86 06-01-2009 07:32 PM

Their is a set limit on BIS.. Maybe I haven't watched enough YouTube videos to see that message.

I remember their were issues with the OS the Bold shipped with, I'd check to make sure you are running the latest OS, even if it isn't from your carrier.

bossmonkey 06-02-2009 10:45 PM

im on os .266, for the bold,
this is really confusing, it worked fine no more then a few weeks ago,


All times are GMT -5. The time now is 03:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.