BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-05-2009, 01:34 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 9
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Any Issues with AT&T Bold OS 4.6.0.167?

Please Login to Remove!

We have one email account on the device that is setup on Exchange 2007.

We are having serious sync issues including:

We can wipe the device, but after reactivating we get five inboxes showing up, each with a spam folder under it. These extra inboxes and spam folders do not show up in Outlook, or Webmail.

We can configure the names and colors of categories... but once we reboot, we reopen outlook and they are all gone.

I am wondering if there are bugs in this build, or if the bugs are in our Exchange server.

Comments appreciated.
Offline  
Old 06-06-2009, 08:27 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.282
Carrier: ATT
Posts: 102
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (Bold)

Suggest mving this post to BES forums.
Offline  
Old 06-09-2009, 02:42 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 9
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The only BES forum I see is the Admin corner under Architecture. Is there another one?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.