BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-10-2009, 05:30 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
stevielive's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Cali South
Model: Z10
OS: 10.2.1791
PIN: The Toilet
Carrier: AT&T
Posts: 45
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bold seeing two drives upon connecting via usb to my home computer

Please Login to Remove!

Sorry for not searching this time-I'm at work!

When I usb connect my BB Bold to my home computer, two windows pop up indicating two drives. (Possibly internal memory and the media card?) I have a SanDisk 4GB media card I've carried over from the BB 8310.

Also, the video (avi movie files) seem to disappear on each battery pull/reboot.

Thanks all!
__________________
"All above from my unquiet mind!"

8100 / 8310 / 9000 / 9800 / now Z10
Offline  
Old 06-10-2009, 05:38 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
kirrinjones's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Jamaica
Model: 9000
OS: 5.0.0.610
PIN: 208E7C41
Carrier: LIME, Jamaica
Posts: 1,533
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

One is device memory, the other is your SD card. I label them accordingly so that I know where I'm copying files when I connect to my computer.

Not too sure about your disappearing .avi files. I would suggest that you backup the data on the SD card, disconnect the device from the computer, then use the BlackBerry to format the card, by going into Options|Memory, then activate the menu and format the card. Then connect the device back to the computer and copy over your data again. Then check to see if your .avi files still disappear.

Last edited by kirrinjones : 06-10-2009 at 05:42 PM.
Offline  
Old 06-10-2009, 06:05 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
stevielive's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Cali South
Model: Z10
OS: 10.2.1791
PIN: The Toilet
Carrier: AT&T
Posts: 45
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks KJ!! I'll give it a shot!
__________________
"All above from my unquiet mind!"

8100 / 8310 / 9000 / 9800 / now Z10
Offline  
Old 06-10-2009, 06:07 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
kirrinjones's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Jamaica
Model: 9000
OS: 5.0.0.610
PIN: 208E7C41
Carrier: LIME, Jamaica
Posts: 1,533
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Cool, let me/us know how it goes.
__________________
-----------------------------------------------------
Website - http://kirrinjones.wordpress.com
Twitter - http://www.twitter.com/kirrinjones
Offline  
Old 06-10-2009, 06:30 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
stevielive's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Cali South
Model: Z10
OS: 10.2.1791
PIN: The Toilet
Carrier: AT&T
Posts: 45
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

KJ!

Followed your directions: Still getting the same result upon copying the .avi files. It's odd-I copied the .avi files (2 movie files) to both drives just to see what would happen. I'm seeing both files on the computer in both video folders, but not on the 9000.

Gonna keep trying some things. I'll report back!

BTW-this phone is great! 3 BlackBerry phones (8100, 8310, and now the 9000), could not have performed anything computerwise w/o the quality assists within the BB Forums Communities!! I most appreciate the insight!
__________________
"All above from my unquiet mind!"

8100 / 8310 / 9000 / 9800 / now Z10
Offline  
Old 06-10-2009, 06:33 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
kirrinjones's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Jamaica
Model: 9000
OS: 5.0.0.610
PIN: 208E7C41
Carrier: LIME, Jamaica
Posts: 1,533
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

That is weird. Is the device disconnected when you check to view them on the phone? Can't think of any other reason why they would disappear.

Yup the BlackBerry is very great. The BlackBerry community is here to help.
__________________
-----------------------------------------------------
Website - http://kirrinjones.wordpress.com
Twitter - http://www.twitter.com/kirrinjones
Offline  
Old 06-10-2009, 07:17 PM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
stevielive's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Cali South
Model: Z10
OS: 10.2.1791
PIN: The Toilet
Carrier: AT&T
Posts: 45
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The device is disconnected when I try to view the movies files. When the device is connected to the computer, it won't allow me to see the media card until I disconnect the device from the computer.

I can see the movie files on the device. However, after rebooting (Quick Pull 2.0 and manually pulled the battery), the files no longer show up in the device video folder(s).

Still trying as an answer will come...
__________________
"All above from my unquiet mind!"

8100 / 8310 / 9000 / 9800 / now Z10
Offline  
Old 06-11-2009, 12:25 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
stevielive's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Cali South
Model: Z10
OS: 10.2.1791
PIN: The Toilet
Carrier: AT&T
Posts: 45
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

KJ! I wiped the device, re-installed the current OS...now seeing everything.

It's a great day!
__________________
"All above from my unquiet mind!"

8100 / 8310 / 9000 / 9800 / now Z10
Offline  
Old 06-11-2009, 12:31 PM   #9 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
kirrinjones's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Jamaica
Model: 9000
OS: 5.0.0.610
PIN: 208E7C41
Carrier: LIME, Jamaica
Posts: 1,533
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Glad to hear. That would have been my last resort suggestion.
__________________
-----------------------------------------------------
Website - http://kirrinjones.wordpress.com
Twitter - http://www.twitter.com/kirrinjones
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.