BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-16-2009, 01:48 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Connector Specific Error

Please Login to Remove!

I have searched and tried every suggestion I could find on this site and others. Nothing seems to work. I am using the Bold with Desktop version 4.7 on my computer running Windows Vista Professional. I have attached a screenshot of my problem to help Identify it. Also, I am fairly computer competant but it seems like the help I've found before only got me part of the way there. For example, I created a log but I don't have the slightest idea what to do with it. It's like a hundred pages long. Do I have to read it until I find some error or corrupt file? Thanks in advance - Brian
Attached Thumbnails
Connector Specific Error-bold-error.jpg  
Offline  
Old 06-16-2009, 02:13 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Dec 2008
Location: Airport lounges and starbuxxx
Model: 9900
OS: 7.0.0.296
Carrier: Vodafone Business
Posts: 573
Post Thanks: 1
Thanked 5 Times in 4 Posts
Default

BLACKBERRY 8130: Intellisync "Connector Specific Error"
Offline  
Old 06-16-2009, 06:20 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

There is no Windows Vista Professional...
Home Basic
Home Premium
Business
Ultimate
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.