BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-02-2009, 10:19 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2005
Location: Singapore
Model: 9700
OS: 5.0.0.423
Carrier: SingTel
Posts: 94
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default HTML mail setting resets after connecting to DM?

Please Login to Remove!

Hi guys, just wondering if any of you have the same issue. I have a couple of mail accounts on my Bold, both BIS and work BES. I disable HTML mail for work BES, while enabling for the BIS accounts. I noticed that whenever I connect the Bold to DM, HTML mail for work mails will be enabled after that. I suspected that it might be a BES setting that's refreshed whenever I connect to DM, but the IT guys have confirmed they don't impose such a policy.

Anyone else notice this?
Offline  
Old 07-03-2009, 01:36 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Jarrod623's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: The Big Apple
Model: 9800
OS: 6.0.newst
PIN: Just Ask! PM Me...
Carrier: AT&T
Posts: 490
Post Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

You may want to post in the BES section, you will get a quicker reply.
__________________
Balls!

Afraid You Might Miss Big BlackBerry News??
Follow me on TWITTER For Fast BB News


The BlackBerry Dictionary
Offline  
Old 07-04-2009, 08:13 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2005
Location: Singapore
Model: 9700
OS: 5.0.0.423
Carrier: SingTel
Posts: 94
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It IS a BES problem?
Offline  
Old 07-04-2009, 08:45 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

not necessairly, but the BES forum will have people that work with BES AND desktop manager and will be able to point you in the right direction.

I belive that when you setup DM for use with a BES account there is a box in DM from email settings? Is it possible that in there somewhere its set to HTML which is why when connected it syncs those settings?
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Old 07-06-2009, 01:36 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2005
Location: Singapore
Model: 9700
OS: 5.0.0.423
Carrier: SingTel
Posts: 94
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I went through all the settings in DM quite exhaustively, there's no control on HTML there. Could well be an IT policy issue, as the change only happens when I connect to DM. What I don't get are, my IT guys confirmed there's no such policy setting, and if there was, it would have happened OTA.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.