BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General 9000 Series Discussion - Bold (http://www.blackberryforums.com/general-9000-series-discussion-bold/)
-   -   BOLD keeps going from "3G" to "3g" (http://www.blackberryforums.com/general-9000-series-discussion-bold/198200-bold-keeps-going-3g-3g.html)

aceroller 07-22-2009 02:08 PM

BOLD keeps going from "3G" to "3g"
 
I am on AT&T running .266. Over the last couple of days my connection changes from "3G" to "3g", so no data. It happens throughout the day and lasts for a couple of minutes. I am in Southern CA. Anyone else experiencing this. Is it just AT&T or would this indicate a hardware issue?

littlefaywd 07-22-2009 08:37 PM

i also have the same question, anyone know that ?

jtsunami09876 07-23-2009 01:16 AM

try a battery pull and if that doesnt work it is an att issue

aceroller 07-23-2009 12:54 PM

a little more info.......
 
Some more info on my problem, maybe it will help with getting an answer:

I installed BBM 5.0 and experienced delays as most people are. It is then that i noticed my 3G going to 3g or even going to "SOS" sometimes. I rolled back to the previous version of BBM and did a fresh install of .266, but ever since BBM 5.0 i have been experiencing data lags on BBM, texts AND overall data reception.

Could I be on a different server now or something? Would it help to do a device wipe and then re-install?

Any suggestions would be greatly appreciated.......I have gone back to my EDGE Curve for now...so not too happy!!!

JSanders 07-23-2009 01:16 PM

A different server wouldn't matter. The 3G is a connection, and any server wouldn't affect it.

Likely is all coincidental to your loading BBM 5. The slowness or lagging could be attributable to BBM5

miamirulz29 07-23-2009 07:18 PM

I have AT&T and I also have bbm 5, and I am not seeing any connection changes. Try updating your os to .282.

jtsunami09876 07-24-2009 01:18 AM

this is a ATT problem there data network is probably having some trouble now and they are working on it I can guarantee you, BBM5 or installing a new OS isn't going to change the signal your phone is receiving.

aceroller 07-25-2009 02:38 PM

Quote:

Originally Posted by miamirulz29 (Post 1436042)
I have AT&T and I also have bbm 5, and I am not seeing any connection changes. Try updating your os to .282.

I did a wipe & installed .282 and all is good now. Thanks for the help, that was a weird one.


All times are GMT -5. The time now is 10:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.