BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-30-2009, 10:18 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
sdetweil's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Texas
Model: Torch
Carrier: AT&T
Posts: 182
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help, dropped my bold.. now nothing

Please Login to Remove!

I was getting my bold out of my belt clip, and it slipped and fell on the floor.
back came off and battery popped out.. no biggie this happened on my curve a couple times.

but.. there is nothing.. when I put the battery back in I expected the red power on light.. nope.. nothing when plugged into wall charger either..

I saw that others had a problem with a memory card, so I removed mine.. no change..

I have it on the charger now, but I am not optimistic..

anyone else have any other debugging tips?

thanks

Sam
Offline  
Old 07-30-2009, 10:25 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
dankarlinski's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Wirelessly posted (White and Nerdy)

If u don't get power or lights, something is loose inside ur device. Go for a warrenty/insurence exchange if u got it. If u don't, check the top of the forum for disassembling photos and do some surgery
Offline  
Old 07-31-2009, 09:41 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
sdetweil's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Texas
Model: Torch
Carrier: AT&T
Posts: 182
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks.. opened it up and really see nothing.. all the pins line up, nothing appears loose, don't see any damage (looking thru magnifying glass)..

haven't checked the battery itself..

will the phone power up with only external power (ie if battery is removed)?

Sam

Last edited by sdetweil : 07-31-2009 at 09:42 AM.
Offline  
Old 07-31-2009, 09:42 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

nope it wont
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Old 07-31-2009, 10:37 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
sdetweil's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Texas
Model: Torch
Carrier: AT&T
Posts: 182
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

anyone know the battery lead voltages I can test?

maybe this is a dead battery problem..

Sam
Offline  
Old 07-31-2009, 11:58 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
sdetweil's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Texas
Model: Torch
Carrier: AT&T
Posts: 182
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by sdetweil View Post
anyone know the battery lead voltages I can test?

maybe this is a dead battery problem..

Sam

I get 3.8 volts across the +/- terminals.

sam
Offline  
Old 07-31-2009, 12:20 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
sdetweil's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Texas
Model: Torch
Carrier: AT&T
Posts: 182
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Suddenly working now!!.. weird.

Sam
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.