BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-06-2009, 07:27 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Damaged7's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Model: 9810
OS: 7.0
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 316
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Why is my Bold doing this?

Please Login to Remove!

I have my bold which uses a 4GB SD card. For the longest time i've had no issues but latley i've been having some quite annoying issues.

For some reason, my bold will make copies of random picutres I have stored on the memory card. These copies are corrupt and can't be opened, they also can't be deleted.

Sometimes it will make 4 or 5 copies of one picture. Sometimes the picture shows up as a thumbnail, somtimes its just that wierd picture icon with an arrow.

I have no idea whats causing this but its increasing my picture folders with these copies that don't work and can't be removed. If i just leave it like this, eventually its gonna fill up my memory card with these bogus, corrupted ****.

Any ideas?
Offline  
Old 08-06-2009, 07:29 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
miamirulz29's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: The 305!
Model: 9000
OS: 5.0.0.592
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 1,219
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try a battery pull.
Offline  
Old 08-06-2009, 07:30 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Damaged7's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Model: 9810
OS: 7.0
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 316
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have done multiple battery pulls as well as quickpulls and it removes the corrupted picutres, at least from my view, but it doesn't stop them from making new copies.
Offline  
Old 08-06-2009, 07:34 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

move the pics you want to a PC, format the media card, move back.
if it persists, it might be in the pic files themselves.
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Old 08-07-2009, 02:47 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've had the same issue. Pulling my files off and formatting the card, then moving them back, fixed the issue.
Offline  
Old 08-09-2009, 10:08 AM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Damaged7's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Model: 9810
OS: 7.0
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 316
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (Bold 9000)

Thanks. I will try the card format and see if that helps.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.