BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-27-2009, 10:20 AM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Dec 2005
Model: 9800
Carrier: ATT
Posts: 234
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Issue with new message indicator after activating VVM

Please Login to Remove!

I'm using .282 and enabled VVM yesterday. Mostly seems to be working fine.

Now, however, whenever I receive an e-mail (not voicemail), I must visit the "master" Messages application in order for the new message indicator (small on at top of screen next to new message count) to go away.

Here's an example: I get a personal godaddy email. I go to my godaddy email by clicking on its icon. I read the email. When I'm done, I go back to the home screen. The new message indicator on the godaddy icon is gone, but the new message indicator at the top of the screen is still there. I go to the Messages icon (which still has a new message indicator as well), and click it. The messages folder opens, and there are no unread messages. I go back to the home screen, and now all new message indicators are gone.

I can say for certain this was not occuring before I enable VVM, so I'm almost sure there is a link.

Is anyone seeing this same behavior on the latest AT&T OS too?


(Yes, I have done a battery pull.)

Last edited by rdef : 08-27-2009 at 10:22 AM.
Offline  
Old 08-27-2009, 11:20 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 373
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (bold 9000)

I don't have that trouble. Its working great for me.
Offline  
Old 08-27-2009, 11:44 AM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Dec 2005
Model: 9800
Carrier: ATT
Posts: 234
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by littleman View Post
Wirelessly posted (bold 9000)

I don't have that trouble. Its working great for me.
What os are you using?
Offline  
Old 08-27-2009, 12:30 PM   #4 (permalink)
x14
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Jul 2005
Location: NYC
Model: 9800
OS: 6.0.0.546
Carrier: AT&T
Posts: 2,344
Post Thanks: 0
Thanked 17 Times in 16 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rdef View Post
Here's an example: I get a personal godaddy email. I go to my godaddy email by clicking on its icon. I read the email. When I'm done, I go back to the home screen. The new message indicator on the godaddy icon is gone, but the new message indicator at the top of the screen is still there. I go to the Messages icon (which still has a new message indicator as well), and click it. The messages folder opens, and there are no unread messages. I go back to the home screen, and now all new message indicators are gone.
Yes I get this problem on the AT&T 4.6.0.297 as well. I notice the issue only happens if you open the Messages folder immediately after the message arrives. If you wait a few seconds it doesn't happen.
Offline  
Old 08-27-2009, 01:07 PM   #5 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Dec 2005
Model: 9800
Carrier: ATT
Posts: 234
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by x14 View Post
Yes I get this problem on the AT&T 4.6.0.297 as well. I notice the issue only happens if you open the Messages folder immediately after the message arrives. If you wait a few seconds it doesn't happen.
What I am saying is that you should not have to go into the Messages folder at all to get the new message indicator to leave. In my case, just going to the godaddy folder should be enough. It always had been in the past. I personally have no use for the Messages folder. I have separate folders for by BES mail and for each personal account...
Offline  
Old 08-28-2009, 10:25 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2006
Location: Thornton, CO
Model: 9000
Carrier: ATTWS
Posts: 33
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation

Interestingly enough - I was on the forums this morning to find out if this is happening to anyone else. It's also happening to me. Extremely annoying.

This only happened after I upgraded to 4.6.0.297 - I was running 4.6.0.292 before with VVM and didn't have this behavior.

Ian
Offline  
Old 08-29-2009, 03:14 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

For some reason I have two voice mail message indicators.. I upgraded on Tuesday. I deleted all of my VVM and it still shows. Me thinks they have some issues with this new release.

Last edited by shootsbooz : 08-29-2009 at 03:20 AM.
Offline  
Old 08-29-2009, 03:32 PM   #8 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
miamirulz29's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: The 305!
Model: 9000
OS: 5.0.0.592
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 1,219
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try doing a battery pull
__________________
This isn't the real Caesar's Palace, is it?
What do you mean?
Did um, did Caesar live here?
Um... no.
I didn't think so.
Offline  
Old 08-29-2009, 04:24 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah - I am back to normal now. The hard reset and the service books sent did the trick.

Best.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.