BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-10-2009, 10:42 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Digitel
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems with WAP browser!!

Please Login to Remove!

Suddendly my WAP browser got inactive..
Now I visit some web pages and i'm getting the full version instead of the mobile version..

In the PAST
In OPTIONS>BROWSER CONFIGURATIONS>BROWSER:
I had 3 options: WAP browser, Internet Explorer and Hotspot browser

In the PRESENT it only show 2 options: Internet Explorer and Hotspot browser

How can I be able to navigate again with the WAP Browser?

David
Offline  
Old 09-11-2009, 02:28 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 373
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (bold 9000)

Did this just start or after a os upgrade?
Offline  
Old 09-11-2009, 04:08 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Digitel
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Hi littleman it just started
Offline  
Old 09-15-2009, 01:02 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2009
Model: 9900
PIN: N/A
Carrier: Indosat
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hey david,
om having the same prob with my bold...
any idea how to fix it...
thnks
Offline  
Old 09-15-2009, 11:33 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Digitel
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Well you know 2 days ago the WAP browser re-appear.. I didn't do something specific just reboot over many days..
Offline  
Old 09-25-2009, 04:25 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
elcahall's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Model: 9530
OS: 4.7.148
Carrier: Verizon
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I don't have WAP available as an option at all!

The only option I have is Internet Browser. Any ideas as to why? I'm using a Storm running 4.7.148 on Verizon.

Quote:
Originally Posted by David Lugo Cristalino View Post
Suddendly my WAP browser got inactive..
Now I visit some web pages and i'm getting the full version instead of the mobile version..

In the PAST
In OPTIONS>BROWSER CONFIGURATIONS>BROWSER:
I had 3 options: WAP browser, Internet Explorer and Hotspot browser

In the PRESENT it only show 2 options: Internet Explorer and Hotspot browser

How can I be able to navigate again with the WAP Browser?

David
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.