BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-09-2009, 10:51 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2005
Model: 8330
Carrier: Bell
Posts: 116
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bold voice dialing and blue tooth hands-free kits

Please Login to Remove!

I'm looking for some help to find out why I can't seem to use voice dialing very well with two different hands free devices: the Motorola T505 and the new Blackberry VM-605.

Both work excellently with streamed music, FM transmissions, etc., but for whatever reason, I can;t get voice commands recognized. The crazy thing is, I can easily just say the number I want dialed, as fast and quietly as I want, and it gets recognized. But once I try "Call (so and so)", I just get the "Say a command" prompt or "Sorry, no matches found" every time (on both devices. I have no problems using the handset directly for voice commands and the last time I used a blue tooth headset, I don;t think there were any problems (been a while).

I just upgraded the operating system on my Bold to the latest downloadable one for my Carrier (Rogers) and no difference. I'm starting to wonder if I have a defective handset. Anyone else have problems like this?

Thanks in advance.
Offline  
Old 10-09-2009, 11:17 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
miamirulz29's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: The 305!
Model: 9000
OS: 5.0.0.592
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 1,219
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have you tried a battery pull. Also, delete the bluetooth the devices from the blackberry and then add them again.
__________________
This isn't the real Caesar's Palace, is it?
What do you mean?
Did um, did Caesar live here?
Um... no.
I didn't think so.
Offline  
Old 10-10-2009, 05:57 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2005
Model: 8330
Carrier: Bell
Posts: 116
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Man, I've tried everything. The thing is, once in a while, it works perfectly. But most times it just isn't working. Now that I think about it, my GPS receiver is just like that: sometimes it works flawlessly, but most times I use it, I have to wait for a few minutes for the gps to engage the sats. I'm starting to think more and more there's something wrong with my handset.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.