BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-17-2009, 08:06 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
egyptianempire's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: london
Model: 9900
PIN: N/A
Carrier: three
Posts: 160
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default OS 518, worldmate stopped

Please Login to Remove!

Hi, i have had worldmate on my 9000 and it has been working well. My carrier is three.co.uk and since installing OS 518, worldmate has stopped working despite putting in the APN settings that worked before, does anyone know what i can do?
Offline  
Old 10-17-2009, 08:18 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
MidnightDraven's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Chester,UK
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tesco Mobile
Posts: 9,481
Post Thanks: 2
Thanked 110 Times in 110 Posts
Default

battery pull?
and its OS .303. The first number is a package number. the OS number is the second number. (this is because this is what shows in your options - about screen)
__________________
~Midnight Draven

"That's it then. Cancel the kitchen scraps for lepers and orphans, no more merciful beheadings... and call off Christmas."
Offline  
Old 10-17-2009, 08:32 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
egyptianempire's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: london
Model: 9900
PIN: N/A
Carrier: three
Posts: 160
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi, thanks for that, i have pulled but it's not connecting.
Offline  
Old 10-17-2009, 10:31 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
miamirulz29's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: The 305!
Model: 9000
OS: 5.0.0.592
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 1,219
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

reinstall worldmate. Also, contact their support.
__________________
This isn't the real Caesar's Palace, is it?
What do you mean?
Did um, did Caesar live here?
Um... no.
I didn't think so.
Offline  
Old 10-20-2009, 07:56 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Orange
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default WorldMate after upgrade

Hi egyptianempire,

Please contact our support team directly and we'll guide you through some testing steps to understand what's the problem and solve.
For support ticket go to WorldMate.com sign in to your account and place a ticket.

As an immediate step, I'd suggest the following:
*Launch WML
* Go to Menu > Settings > Connection Wizard)
* Follow the wizard and let us know how did it go


Thanks,
Dario
WorldMate
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Lot Of 6 Toshiba TA8218AH Semiconductor Audio Power Amplifiers NEW
$25.0
Lot Of 6 Toshiba TA8218AH Semiconductor Audio Power Amplifiers NEW pictureNorthbear Semiconductor Refrigeration Cooler Fan Thermoelectric Peltier Water C
$74.83
Northbear Semiconductor Refrigeration Cooler Fan Thermoelectric Peltier Water C  pictureQTY. 33 300 AMP FIBERGLASS HIGH SPEED SEMICONDUCTOR FUSE 500VAC/DC
$1500.0
QTY. 33 300 AMP FIBERGLASS HIGH SPEED SEMICONDUCTOR FUSE 500VAC/DC picture2N2102 NPN National Semiconductor (NSC) LOT OF 2
$2.95
2N2102 NPN National Semiconductor (NSC) LOT OF 2 pictureLot of 10 Texas Instruments Solid Circuit Semiconductor 6711A SN 5380-7
$49.99
Lot of 10 Texas Instruments Solid Circuit Semiconductor 6711A SN 5380-7  picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.