BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-26-2009, 11:25 PM   #1 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2005
Location: AZ
Model: 9900
Carrier: ATT
Posts: 1,110
Post Thanks: 0
Thanked 14 Times in 14 Posts
Default T-Mobile service books for Bold

Please Login to Remove!

I remember when i got my Bold within first couple of weeks of its realse somewhere where had service books or procedure to copy them over to Bold so that it will work on T-Mobile network. Well recently i lost connection for my bold over TMO and not RIM is telling me that Bold does not have svc books for Bold. Does anyone have the procedure to copy the service books so that my browser and yahoo IM google chatter will start working.
everything starts working fine if i am in WiFi coverage.
Please help.
__________________
_____________________________
Never be silent about the things that matter, but what about Democracy? That matters too
Offline  
Old 10-27-2009, 06:56 AM   #2 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (overwhelmingly stressed)

Got to your TMO BIS acct and resend service books! That's all I did and the bold works fine
__________________
ZED 10
Offline  
Old 10-27-2009, 10:45 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2005
Location: AZ
Model: 9900
Carrier: ATT
Posts: 1,110
Post Thanks: 0
Thanked 14 Times in 14 Posts
Default

hey ezrunner, i tried this 5 times so far and even downgraded the device software and still no luck. Device turns on goes from edge to EDGE but no svc books, only WiFi browser and no Internet Browser. TMo Does not have any clue
__________________
_____________________________
Never be silent about the things that matter, but what about Democracy? That matters too
Offline  
Old 10-28-2009, 12:54 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
miamirulz29's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: The 305!
Model: 9000
OS: 5.0.0.592
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 1,219
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

http://forums.crackberry.com/f83/how...tml#post877720
__________________
This isn't the real Caesar's Palace, is it?
What do you mean?
Did um, did Caesar live here?
Um... no.
I didn't think so.

Last edited by miamirulz29 : 10-28-2009 at 12:55 AM.
Offline  
Old 10-28-2009, 08:37 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: May 2005
Location: AZ
Model: 9900
Carrier: ATT
Posts: 1,110
Post Thanks: 0
Thanked 14 Times in 14 Posts
Default

oh well i tried the restore from miamirulz but no luck so finally i walked to ATT store and bought a SIM with BB only svc plan and it works without an issue. I just dont know what could be the issue with TMO that they could not resolve it. its 5 $ more but i get 18 % discount so i am on att with separate voice and BB line for now.
__________________
_____________________________
Never be silent about the things that matter, but what about Democracy? That matters too
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.