BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-27-2009, 07:57 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2009
Model: 9800
OS: 6.0.0.246
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 112
Post Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bold/9000 Internet Browser

Please Login to Remove!

I seem to be getting the following message when I try to use the internet browser on my Bold/9000.

" A problem occurred while trying to render the page"

I seem to have been able to access the browser without any problems before and I have not changed any settings lately.

Please assist. Cheers.
Offline  
Old 10-27-2009, 10:23 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 373
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (bold 9000)

Edge, 3g ? What carrier?
Offline  
Old 10-27-2009, 01:41 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2009
Model: 9800
OS: 6.0.0.246
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 112
Post Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I assume its 3G or wifi, as that's what is displayed on the top right of the screen.
Offline  
Old 10-28-2009, 08:43 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 373
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (bold 9000)

Well you must make sure you have the setting correctly. Try turning off wifi and see if it works. You do have a data plan right?
Offline  
Old 10-30-2009, 04:27 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2009
Model: 9800
OS: 6.0.0.246
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 112
Post Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I re-booted the phone by removing the battery anf it seems to be fine now. Thanks.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.