BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-27-2009, 09:47 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Toronto
Model: 9000
OS: 4.6.0.234
PIN: Ask for it!
Carrier: Rogers
Posts: 50
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bold media card not detecting

Please Login to Remove!

Hi,

I used to be able to connect to my media card in my blackberry when i plugged it in through "my computer" but now it is not working. The only thing I have done to it is unlock the unit. After I did that the computer is not recognizing it. But oddle enough I can still access it through the Roxio software. Anyone have this issue before? I have already checked and allowed the mass storage mode also.

Thanks in advance!
__________________
________________________________________
Rogers: 9900
BES 5.0.3 MR4
Offline  
Old 10-27-2009, 10:22 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Sep 2008
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 373
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (bold 9000)

There is a file to fix this. Google mass storage fix and you will be all good. It works I have used it.
Offline  
Old 10-27-2009, 11:30 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Toronto
Model: 9000
OS: 4.6.0.234
PIN: Ask for it!
Carrier: Rogers
Posts: 50
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks! it worked! Lock it up!
__________________
________________________________________
Rogers: 9900
BES 5.0.3 MR4
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.