BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-29-2009, 10:18 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: vivo
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Desktop Manager recognizes device but doesn't connect

Please Login to Remove!

I used the Desktop Manager 5.0 (downloaded from internet) to synchronize data with the BB 9000. Suddenly he stopped recognizing the existence of the device (phone). So I:

1 - Deleted the Desktop Manager 5.0 (clean uninstall)
2 - I installed the Desktop Manager from the CD that came with the device (an earlier version, 4.2 or 4.6, do not remember)

Now, the Desktop Manager recognizes again the presence of the device - appears the information "Device connected" and the PIN number. But when I click "sync", for a short time the device's screen switches to a screen with the pictures of a phone and a computer (as before), but then this screen disappears, and returns to show the clock. The Desktop Manager opens the window "Progress of sync", and a bar of "Processing" - only that this bar is frozen, does not register any progress.

I have uninstalled and reinstalled the program, already took the battery from the device, donít know what else to do. Would it be a problem of physical connection, the USB port that blew up or something? Or the fact that I was using Desktop Manager 5 maybe had changed configurations on the device, and for that it doesnít work properly with an older version of Desktop Manager?

If someone has an answer, Iíd appreciate.

Thank you.
Offline  
Old 11-19-2009, 02:54 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2009
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Very likely a physical problem with the handheld's usb port or cable. See the thread "USB Problems" today or yesterday under the Curve 8300 forum.

--Paul
Offline  
Old 11-19-2009, 04:48 PM   #3 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,035
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Try a battery pull and see if that helps. That will generally clear up a problem like that, and many others as well.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.