BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-28-2010, 05:34 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2005
Model: 9000
Carrier: Era (Poland)
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default lost A/V Remote Control service with Motorola HT820 Bluetooth Headphones

Please Login to Remove!

Hello,

I just got my HT 820 (SYN0948D is on the neckband) and I successfully paired it and connected it with my Blackberry Bold 9000 (4.6.0.216 OS). For three days everything worked fine, then on the fourth day, I noticed that the A/V Remote Control service no longer connects. When connecting I get green check marks for:

Handsfree

Stereo Audio

But I get a red X for A/V Remote Control. I remember seeing a green check mark for this as well and I was able to pause and skip songs, now I can't.

Anyway, here's what I have tried:

- Turned off Blackberry and removed battery.

- Deleted the HT 820 from Blackberry and re-paired multiple times.

- Disconnected and reconnected the HT 820 multiple times.

- When connecting HT 820 to Bluesoleil drives on Windows Vista, two services are visible, I am still not able to pause or skip songs.

- Paired the HT 820 with a Nokia devices, I could hear music but again, no pause or skipping around.



I am going to drain the HT 820 of power and recharge, maybe that will do something....



Anyone experience something similar?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.