BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-06-2010, 01:25 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: TNT
Posts: 124
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default welcome again with buggy 5.0.0.509 ??

Please Login to Remove!

impossible blackberry released new version without bugs the received SMS not open but the Message is open VERY STRANGEEE
Offline  
Old 03-06-2010, 02:11 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
kirrinjones's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Jamaica
Model: 9000
OS: 5.0.0.610
PIN: 208E7C41
Carrier: LIME, Jamaica
Posts: 1,533
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

What? What are you saying? What's the issue?
__________________
-----------------------------------------------------
Website - http://kirrinjones.wordpress.com
Twitter - http://www.twitter.com/kirrinjones
Offline  
Old 03-06-2010, 04:30 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2008
Model: bold
PIN: N/A
Carrier: wind gr
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by vmin81 View Post
impossible blackberry released new version without bugs the received SMS not open but the Message is open VERY STRANGEEE
try again in english
Offline  
Old 03-06-2010, 10:12 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Dec 2005
Model: 9800
Carrier: ATT
Posts: 234
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by vmin81 View Post
impossible blackberry released new version without bugs the received SMS not open but the Message is open VERY STRANGEEE
Oh, so what you're saying is that the message opens, but the message doesn't open. That is very strange behavior. On mine, when the message opens, the message opens too. Did the message message open, or the the message message open? Let us know and we can help for sure.
Offline  
Old 03-06-2010, 10:55 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
MaxPayne79's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Toronto, CA
Model: 9700
OS: .938 beta
PIN: 2165f8ed
Carrier: Fido
Posts: 176
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

lol! awesome post...
__________________
http://twitter.com/MaxPayne79
Offline  
Old 03-07-2010, 12:57 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: TNT
Posts: 124
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by kirrinjones View Post
Wirelessly posted

What? What are you saying? What's the issue?

mate i mean received text SMS when i try to open it to read it cant (( when i try to open text sms to read nothing happen cant open ??)) is that clear
Offline  
Old 03-07-2010, 01:02 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: TNT
Posts: 124
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by rdef View Post
Oh, so what you're saying is that the message opens, but the message doesn't open. That is very strange behavior. On mine, when the message opens, the message opens too. Did the message message open, or the the message message open? Let us know and we can help for sure.
i mean when i try to open the text sms to read it cant until i wipe my bb then work after period of time when receive again text sms also cant i removed this os 5.0.509 and install back 4.6.304 work very nice no problem when i install this os 5.0.509 i received that problem
Offline  
Old 03-07-2010, 03:21 AM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Location: vancouver
Model: 9700
PIN: 21C1DB50
Carrier: Mobilicity
Posts: 40
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i dont have that problem after installing this version
Offline  
Old 03-07-2010, 03:52 AM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: TNT
Posts: 124
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by auditman View Post
i dont have that problem after installing this version

with me not work when i back to version 4.6.304 is working nice without problem once i install new one i face this problem why i dont know
Offline  
Old 03-07-2010, 11:30 AM   #10 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
kirrinjones's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Jamaica
Model: 9000
OS: 5.0.0.610
PIN: 208E7C41
Carrier: LIME, Jamaica
Posts: 1,533
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Well then I would suggest that you backup your data, wipe your phone and reinstall the 4.6 OS that works.
__________________
-----------------------------------------------------
Website - http://kirrinjones.wordpress.com
Twitter - http://www.twitter.com/kirrinjones
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.