BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-28-2010, 08:12 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
lieb39's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Melbourne, Australia
Model: 9300
OS: 5.0.0.832
Carrier: Vodafone AU
Posts: 175
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Issue: Keeps Cycling Booting

Please Login to Remove!

Hello everyone,

I have a Blackberry Bold here that keeps cycling the booting process. It will do nothing if it's not plugged into a power outlet - and when it is plugged in, it does the following:
  • Turn on the screen, showing the battery charging logo
  • After about ten seconds the screen will go to black
  • The Red indicator will turn on
  • After a few seconds of the indicator, the cycle starts again

Anyone have any ideas what the problem is, or how to resolve it?

Thanks,
Daniel.
Offline  
Old 05-28-2010, 10:07 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
jesse096's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Trevose PA
Model: 9000
OS: 5.0.0.681
Carrier: AT&T
Posts: 77
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I don't know if this is your case, but I found a few screws in the bottom of my phone to be lose, which caused the battery contacts to lose connection with the motherboard... might want to have a look there...

-Jesse
Offline  
Old 05-29-2010, 04:08 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
miamirulz29's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: The 305!
Model: 9000
OS: 5.0.0.592
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 1,219
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have you tried a different battery?
__________________
This isn't the real Caesar's Palace, is it?
What do you mean?
Did um, did Caesar live here?
Um... no.
I didn't think so.
Offline  
Old 06-02-2010, 04:50 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Model: ALL
PIN: N/A
Carrier: Vodafone NZ
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My 9500's just started doing this after going flat this evening *sighs*

Last edited by Antallica : 06-02-2010 at 04:52 AM.
Offline  
Old 06-06-2010, 10:41 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My Bold is doing the same thing!! Need help quick!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.