BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-13-2010, 12:42 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Fido
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Weak Signal that keeps turning off and on!

Please Login to Remove!

For some reason the signal on my blackberry bold has been going through a vicious cycle. First the signal will be perfectly fine but a few seconds later the 3G sign goes away and near the signal bar there is nothing, it then goes to the SOS signal, and finally it completely dissappears till I have no signal at all and it says "Searching for Network...". After a few minutes the signal comes back but then the cycle repeats itself.

I'm not underground or anything, where the signal could be blocked. When there is signal, it's extremely weak that I can't call anyone or message anyone.

This is the first time it has ever happened to me. I have tried pulling out the battery then set it back in but the problem still exsists. It's been happening since yesterday evening.

Has this happened to anyone? If so, I could really use some advice.
Offline  
Old 06-14-2010, 01:59 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Etisalat
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yupe, the same problem occurs to my device also, all of sudden my device goes off and then I have to press the start button and then it tries searching for network...unfortunately I could not figure out why...please let me know you come across any solution.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.