BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-09-2010, 10:02 AM   #41 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
adixis's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Portsmouth/Uk
Model: 9900
OS: 7.1
PIN: N/A
Carrier: Three Mobile
Posts: 42
Post Thanks: 11
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

now i have a little problem. I did try to change that piece of paper from behind and to put another one.. the problem is that i can of rip that sponge and now, no sounds at all. what can i do to fix this problem ? i try to put it back how it was, but nothing. any suggestions ? thanks

Last edited by adixis : 11-09-2010 at 10:03 AM.
Offline  
Old 11-17-2010, 12:13 AM   #42 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Nov 2010
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: Vodafone GR
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Upgraded to 5.0.0.822 and now no sound or vibrations for alerts

I guess there is something wrong with your Device Memory
Offline  
Old 11-20-2010, 08:50 PM   #43 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2010
Location: Vietnam - Dong Ha City
Model: b9930
OS: 7.1.0.755
PIN: 330D95CE
Carrier: VNPT-Vinaphone 452
Posts: 42
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by sandro21 View Post
I guess there is something wrong with your Device Memory
Hi!
2 days the go I had upgraded to 5.0.0 .900 everything ok and I have nothing problems about of ringtone on my bb9000
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 11-23-2010, 01:10 PM   #44 (permalink)
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: Z30
OS: 10.2.1
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 6,726
Post Thanks: 272
Thanked 290 Times in 274 Posts
Default Re: Upgraded to 5.0.0.822 and now no sound or vibrations for alerts

Quote:
Originally Posted by hoaivan27299 View Post
Hi!
2 days the go I had upgraded to 5.0.0 .900 everything ok and I have nothing problems about of ringtone on my bb9000
Posted via BlackBerryForums.com Mobile

So ring tones work now?
__________________
irony : many old timer posters have de-evolved into the trolls they once fought
I am on http://supportforums.blackberry.com
BES 10 running sweet for my Passport, Z30, Z10 and Q10
Online  
Old 12-14-2010, 02:16 AM   #45 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2010
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Tmobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Upgraded to 5.0.0.822 and now no sound or vibrations for alerts

Ver 5. have the ringer problem. The permanat solution for this problem is to downgrade to ver 4
Offline  
Old 12-14-2010, 04:36 AM   #46 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Upgraded to 5.0.0.822 and now no sound or vibrations for alerts

I had to downgrade to 4.6 but I read that the 9.0 is working fine and tones are back.
Offline  
Old 12-15-2010, 03:49 AM   #47 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2010
Location: Vietnam - Dong Ha City
Model: b9930
OS: 7.1.0.755
PIN: 330D95CE
Carrier: VNPT-Vinaphone 452
Posts: 42
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Re: Upgraded to 5.0.0.822 and now no sound or vibrations for alerts

Quote:
Originally Posted by knottyrope View Post
So ring tones work now?
Ringtones no problem (.900 ) so i already upgraded to
leaked 5.0.0.1036- it works fine!
Volume symbol is funny and good workings.

Last edited by hoaivan27299 : 12-15-2010 at 03:56 AM.
Offline  
Old 12-15-2010, 04:30 PM   #48 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2009
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 36
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Upgraded to 5.0.0.822 and now no sound or vibrations for alerts

The problem is specifically with ver 5.0.0.822. Any other version of 5 will fix the problem! I suggest .681 or the newer .900 instead of having to revert all the way back to v4
Offline  
Old 12-30-2010, 06:19 PM   #49 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2010
Location: Vietnam - Dong Ha City
Model: b9930
OS: 7.1.0.755
PIN: 330D95CE
Carrier: VNPT-Vinaphone 452
Posts: 42
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Re: Upgraded to 5.0.0.822 and now no sound or vibrations for alerts

leaked 5.0.0.1049- best OS in my opinion-great battary too!Working fine now!
No problem about sound tone-volume audio

Last edited by hoaivan27299 : 12-30-2010 at 06:21 PM.
Offline  
Old 02-16-2011, 04:19 PM   #50 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2011
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Upgraded to 5.0.0.822 and now no sound or vibrations for alerts

One thing you should check is if you can play music or the ring tone by itself. I have found that when the ringer is not working, I cannot play music either. I receive an error message that the player has encountered an error.

As I understand it, the music player is used to play your ring tone, which is why I was checking the music player.

Also, I am looking into an app (drivesafe.ly) that I have installed to see if it is compatible with 5.0.x. It has been behaving in a strange way since the upgrade (turning itself on and off - launch the app GUI randomly, etc.). I may uninstall it to see if that resolves the issue. I will post when I have a couple days to let you all know what happens.

BB900


N
Offline  
Old 02-18-2011, 03:01 AM   #51 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2010
Location: Vietnam - Dong Ha City
Model: b9930
OS: 7.1.0.755
PIN: 330D95CE
Carrier: VNPT-Vinaphone 452
Posts: 42
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Re: Upgraded to 5.0.0.822 and now no sound or vibrations for alerts

Go to Official 5.0.0.1049 now - best OS in my opinion-great battery too!Working fine now!
No problem about sound tone-volume audio
Offline  
Old 02-22-2011, 01:25 AM   #52 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2010
Location: Vietnam - Dong Ha City
Model: b9930
OS: 7.1.0.755
PIN: 330D95CE
Carrier: VNPT-Vinaphone 452
Posts: 42
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Re: Upgraded to 5.0.0.822 and now no sound or vibrations for alerts

Quote:
Originally Posted by hoaivan27299 View Post
---------------------
I had the same Issue as you and downgraded to. 5.0.0.681
many bolds in Vietnam have mistake after upgrading 5.0.0.822
I just upgraded to official 5.0.0.1049 one month ago
I did try and now my phone work really good
I have nothing any problems
This best OS until now
The battery for 2 days with calls and web..googlemap
Offline  
Old 03-23-2011, 05:42 PM   #53 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2011
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Telcel
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Upgraded to 5.0.0.822 and now no sound or vibrations for alerts

how did you get it to vibrate???
Offline  
Old 03-23-2011, 06:14 PM   #54 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2011
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Telcel
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Upgraded to 5.0.0.822 and now no sound or vibrations for alerts

Quote:
Originally Posted by icurschwartz View Post
OK, so I got the vibration to work but still nothing on the ringtones. I've tried the phone's default as well as my own from the media card and nothing.
how did you get it to vibrate???
Offline  
Old 03-28-2011, 02:35 AM   #55 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2010
Location: Vietnam - Dong Ha City
Model: b9930
OS: 7.1.0.755
PIN: 330D95CE
Carrier: VNPT-Vinaphone 452
Posts: 42
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Re: Upgraded to 5.0.0.822 and now no sound or vibrations for alerts

Go to Official 5.0.0.1067 AT&T right now - best OS in my opinion-
great battery too!Working fine now!
Nothing problem !
I had upgraded 2days ago already!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.