BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-12-2010, 06:46 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2010
Model: 8000B
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 507 tried everything help please

Please Login to Remove!

Hi there,

I just got a used Blackberry bold 9000. Worked fine, I was intalling the new software when my computer froze and since then I was getting an error and it would never turn on. SO i used JL_Cmder no wipe it out and tried the reset to factory. Now i get error 507 wen i try the reset to factory it says COM error. On my desktop manager softawre (v.6.0) it recognizes the blackberry but I can not access anything so bsaiclly it recognizes i but it knows its not working everything is tinted gray. I tried searching every possible thing and tried a whole bunch but with no success. Would anybody be willing to give me a last idea to try? It would be greatly appreciated. Thanks. (using windows 7, desktop manager 6.0)
Offline  
Old 09-12-2010, 07:05 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,020
Post Thanks: 54
Thanked 778 Times in 740 Posts
Default

Are you connected via a HUB or directly into the BB?

507 means no OS. Try reloading using app loader rather than DM.

See the yellow sticky at the top of the 9000 section for the latest OS and instructions. Follow them exactly and be patient. It can take an hour or longer.

And please update your profile with the correct BB. There is no model 8000B.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 09-12-2010, 08:10 PM   #3 (permalink)
BlackBerry Mensa
 
tsac's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Others run out when we run in
Model: Z10
OS: 10.010219
PIN: No Pin just a Tack
Carrier: at&t
Posts: 8,225
Post Thanks: 40
Thanked 570 Times in 565 Posts
Default

I think the biggest problem is new users think the reload is done and pull the connection down during a period it looks like it's stalled.
The result = error 507.

follow Dubdub's suggestion be patient.
__________________
If someone helps, tell them by clicking the Thanks button


9810 BES
Z10 on BES
9700 BIS
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.