BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-31-2010, 12:03 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2010
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Orange France
Posts: 40
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Other Bold, other problem : no boot !

Please Login to Remove!

Re-hello to everyone !

On my 2nd Bold 9000, i've a different problem (than in the 1st...) :
- the bold don't stop to boot, stop, reboot ... when i connect it on PC to try to install an other OS.

The battery is very full and it's OK (try into an other 9000), so it isn't a battery problem.
I can't wipe it by JL_Cmder because not enough time to wipe it (it isn't reconized by JL_Cmder).
I've try to install a new OS via DOS comands and AppLoader with no JVM, AppLoader reconize the phone, start to connect, and when it read the ARM, AppLoader lost the connection when the phone reboot...

So, if you have solution or suggestions : i'm here !!!!!!! Thanks !!!
Offline  
Old 10-31-2010, 05:05 PM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2010
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Orange France
Posts: 40
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

I've new information about my problem.
I've open the bold, take out the batterie, charge it completly with an other bold, let the 1st bold connected to the PC, wait around 2 hours and put the battery.
So, the Bold boot completly and on the sreen i've the 507 error : it's mean that the wipe via JL_Cmder was successfull !!

But then, the Bold turn off and impossible to do a reboot and install the RIM OS completly. I always got an error with DeskTop....

A thing : now, i've a red light 2 times every 5s.... What's mean ?
Offline  
Old 10-31-2010, 05:10 PM   #3 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,035
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Does the other 9000 work correctly with the battery from this 9000?
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 11-01-2010, 08:21 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2010
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Orange France
Posts: 40
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Yes, it work correctly (but an other problem of network connection, cf. my other post...).

In summary, i've 2 batteries in good condition, i charged its via the "good" bold, and i try each one on the "bad" bold. And i meet the same problem with the 2 batteries : i can't install the RIM OS, the bold turn off during the installation...

I see today that during the installation, alternatively with the 2 batteries, the batteries become very hot and they are empty in a few time (10minutes)...

So i think that the mother board is really fried, and i don't think there is something to do... I'll take the goods parts (LCD, cover, trackball, ect...) for an other one (i'll received 3 more Bold 9000 and i don't known their status).

thanks for your help, but if you have any other suggestion, i'm always here !!!!

I think the bold in this status can interest someone (i bought it very cheap.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.