BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General 9000 Series Discussion - Bold (http://www.blackberryforums.com/general-9000-series-discussion-bold/)
-   -   Bold 9000 problems geting 3g...tested with other midplate/antenna (http://www.blackberryforums.com/general-9000-series-discussion-bold/257388-bold-9000-problems-geting-3g-tested-other-midplate-antenna.html)

mrrhtuner 01-31-2012 10:36 PM

Bold 9000 problems geting 3g...tested with other midplate/antenna
 
Hey everybody....so one of my bold 9000's is having an odd issue. I recently purchased this and haven't used the phone much at all and today I put my SIM into it and it has difficulty jumping onto 3G. Right now it's on Edge. I have taken the midplate/antenna from my other functioning bold 9000 and put it into this one and same issue.

I have reinstalled the OS multiple times, even downgraded to v4 then back to v5 and same issues.

Mobile network says edge(lowercase) and mobile network provider says ROGERS. Edge has about 0-1 bar.

It has difficulty getting onto edge also, sometimes it will just sit there trying to search for it to pickup a signal

Any suggestions what could be causing this?

My SIM was tested in my other phone and works great.

mrrhtuner 02-04-2012 11:51 PM

Re: Bold 9000 problems geting 3g...tested with other midplate/antenna
 
Problem resolved.

From my observations...the bold that was having problems with getting the SP service, well it was an older hardware design/model...and that includes the antenna.

I took it on my way to work the next day and it was working just great as I was leaving my wooded area. Phone works great, it's just the antenna seems a bit weaker/older design then my newer revised bold 9000.


All times are GMT -5. The time now is 05:06 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.