BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General 9100 Series Discussion - Pearl2 (http://www.blackberryforums.com/general-9100-series-discussion-pearl2/)
-   -   Browser not working after upgrade to OS 6 (http://www.blackberryforums.com/general-9100-series-discussion-pearl2/256137-browser-not-working-after-upgrade-os-6-a.html)

ltg 12-09-2011 08:54 PM

Browser not working after upgrade to OS 6
 
I have a 9100 3G unlocked phone on T-Mo. Everything has worked well for the last year, I just downloaded and installed OS 6. I'm connected and updated through the Enterprise Server, I have emails, contacts and calender. Everything seems to be working fine except the browser. Refgardless of whether I type in an address or use a bookmark I see the bar at the bottom telling me that it is "Requesting" and then I get a black box "Unable to connect to the selected Mobile Data Service, please try again later."

1) Does anybody know why I'm getting this?

2) In the OS 5 there was a Option in which you could change the actual browser from Blackberry Browser to Internet Browser-I don't seem to be able to find that option in OS 6. (BB Browser often had issue-Internet Browser was reliable)

T-Mo says that they won't help as it is an unsurported device.

Any ideas? Thanks

Dubdub 12-09-2011 09:59 PM

Re: Browser not working after upgrade to OS 6
 
Did you resend service books? See the FAQ for how to do it.

Have you done a battery pull?

ltg 12-09-2011 10:05 PM

Re: Browser not working after upgrade to OS 6
 
Yes, battery has been pulled a couple of times. New service books from my corporate Enterprise Server as well as the same and "location renewal" by T-Mo. T-Mo also had me add in info to TCP before giving up.
The browser works on Wi-Fi but not on the network.


All times are GMT -5. The time now is 05:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.