BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-09-2011, 08:54 PM   #1 (permalink)
ltg
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 9100
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 10
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Browser not working after upgrade to OS 6

Please Login to Remove!

I have a 9100 3G unlocked phone on T-Mo. Everything has worked well for the last year, I just downloaded and installed OS 6. I'm connected and updated through the Enterprise Server, I have emails, contacts and calender. Everything seems to be working fine except the browser. Refgardless of whether I type in an address or use a bookmark I see the bar at the bottom telling me that it is "Requesting" and then I get a black box "Unable to connect to the selected Mobile Data Service, please try again later."

1) Does anybody know why I'm getting this?

2) In the OS 5 there was a Option in which you could change the actual browser from Blackberry Browser to Internet Browser-I don't seem to be able to find that option in OS 6. (BB Browser often had issue-Internet Browser was reliable)

T-Mo says that they won't help as it is an unsurported device.

Any ideas? Thanks
Offline  
Old 12-09-2011, 09:59 PM   #2 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,032
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default Re: Browser not working after upgrade to OS 6

Did you resend service books? See the FAQ for how to do it.

Have you done a battery pull?
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 12-09-2011, 10:05 PM   #3 (permalink)
ltg
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 9100
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 10
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Browser not working after upgrade to OS 6

Yes, battery has been pulled a couple of times. New service books from my corporate Enterprise Server as well as the same and "location renewal" by T-Mo. T-Mo also had me add in info to TCP before giving up.
The browser works on Wi-Fi but not on the network.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads for: Browser not working after upgrade to OS 6
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BlackBerry OS (and "Beta" OS) Upgrade Myths Dispelled: John Clark General BlackBerry Discussion 90 12-22-2013 06:42 AM
Upgrade to OS 5 went wrong nishantgandhi General 8500 Series Discussion - Gemini 6 12-04-2010 11:31 PM
DM fails to connect to 8330 after OS upgrade to 4.5.077 fmvela General 8300 Series Discussion - Curve 2 11-04-2008 08:39 AM
Jivetalk + Opera Mini both stop working after OS upgrade? velocity92c General 8300 Series Discussion - Curve 4 11-02-2008 04:01 PM





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.