BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General 9300 Series Discussion - Curve 3G (http://www.blackberryforums.com/general-9300-series-discussion-curve-3g/)
-   -   LED not working!Alarm not going off!Vibration not working! (http://www.blackberryforums.com/general-9300-series-discussion-curve-3g/259976-led-not-working-alarm-not-going-off-vibration-not-working.html)

slashguitar 06-12-2012 03:26 AM

LED not working!Alarm not going off!Vibration not working!
 
Okey so my LED(red light) is not flickering when I get a BBM or whatsapp message and also not when I get an email. So I put my phone on NORMAL(the profile-coz it was on silent). But my phone is not making alert sounds when I get messages on BBM/Email/other apps.and also not when someone is calling. The VIBRATE ONLY profile was then my only option but with that the vibration is not working either. I went to my edit profiles option and checked if everything was set up, and it was. I even tested everything. And when I press the "try it" button on my edit profiles page. Then it works. The tones, LED and vibration works then. But not when I actually receive messages or calls. My dad's phone has the same problem. It all started yesterday. What could it be? How can I solve it. I've already reset my phone by taking out the battery. And I even used alt+caps+del
Posted via BlackBerryForums.com Mobile

dc/dc 06-12-2012 07:56 AM

Re: LED not working!Alarm not going off!Vibration not working!
 
Have you gotten the device wet or dropped it?


All times are GMT -5. The time now is 09:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.