BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-23-2008, 01:42 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2006
Model: 8320
Carrier: T Mobile
Posts: 82
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default The storm's back button

Please Login to Remove!

My back button does nothing when pushed. I would imagone that means its faulty haha. Is everyone else's back button functioning? I thought RIM established a diffeent function for it at first but then it occurred to me that it never worked since I brought it home. Ugh
Offline  
Old 11-23-2008, 02:05 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
TeamWRX's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8330
OS: 4.5.0.131
Carrier: Verizon
Posts: 53
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did you do a battery Pull? Could be a bad device. Return it.
Offline  
Old 11-23-2008, 07:37 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Yonkers
Model: 9500
Carrier: Verizon
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Same Problem but not as bad

I thought I had the only storm with this kind of problem, it will be interesting to see if anybody else does, my problem isn't as bad as yours, because mine actually works, but it takes a couple of presses most of the time for it to work, have no idea if it's a hardware issue or something with the software, have no clue.....
Offline  
Old 11-25-2008, 11:25 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Knoxville, TN
Model: 9530
OS: v4.7.0.65
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Both the BB Menu button and the Back button have to be pushed several times to get them to work. Powering off then back on get them working for a while but eventually they stop working.
Offline  
Old 11-25-2008, 01:35 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
tommyk42's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 39
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I think you got a defective one. I had the that same issue along with my end button not working. Just get a replacement sent.
Offline  
Old 11-25-2008, 01:38 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Cincinnati
Model: Storm
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hmm can't say I've had this problem at all with my new phone. I'd take it back to where you purchased it for an exchange or a Verizon store I suppose.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.