BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-24-2008, 11:17 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2008
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: VZW
Posts: 68
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Error backing up device.....

Please Login to Remove!

Has anyone else gotten an error backing up the device?

Ive tried reinstalling DM 4.7 several times. Why cant I do a backup?


Can anyone help!!!!!!

TIA
Offline  
Old 11-26-2008, 01:22 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2005
Model: 8700
Carrier: Rogers
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same problem here. Error out on "KeyStoreManager". Error message is "Error backup up database(s)".

Same problem when de-selecting "Back Up on-board device memory"

Model 8700
Offline  
Old 11-26-2008, 08:06 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
rweckhoff's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: NJ
Model: 9630
OS: 4.7.1.40
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 28
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Clear your browser cache and run memory cleaner (under Security options). That should fix your problem.
Offline  
Old 11-26-2008, 08:12 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
GT5L's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Gainesville, VA
Model: 9800
OS: 6.0.0.246
PIN: askme
Carrier: AT&T
Posts: 758
Post Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Wirelessly posted (bb8320TMO)

I have the same problem. But I read somewhere were a wipe and fresh OS install fixes the problem. I'm still trying out so I don't have things on the storm that I don't already have on the curve which is backed up regularly.
__________________
No More Palm
Offline  
Old 11-28-2008, 05:08 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2005
Model: 8700
Carrier: Rogers
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks rweckhoff, I didn't know about the memory cleaning option!

Well, I finally figured out what was broken. Nothing to do with KeyStoreManager. I think KeyStoreManager was the last SUCCESSFUL db to backup, and the next one on the list was causing the problem (which I couldn't see).

Ended up being the newest BB Keepass addon. I just removed that, and everything backed up fine.
Offline  
Old 01-17-2009, 01:51 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Beboper57's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: USA
Model: Z10
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

"Ended up being the newest BB Keepass addon. I just removed that, and everything backed up fine."

Could you elaborate a bit on how you went about deleting this Keeppass addon? I'm having the same issue on my BB 9310 which I recently upgraded to 4.5 OS
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.