BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-28-2008, 11:05 PM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
breakerfall's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Model: 9530
OS: 4.7.0.90
PIN: EAPPLE!
Carrier: VZW
Posts: 214
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Storm media player problems

Please Login to Remove!

OK, my here's _my_ big issue with the music/media player:

most of the time i use the music player with the storm connected to my car stereo with a 3.5" aux plug... during this time, the volume is set to max with the audio boost on...

sometimes... most of the time... when my storm is playing an album of mp3s for me, when a song ends the next song will being playing, but at the lowest possible volume setting.

i can restore the previous loud volume by pressing the vol up button once or by pausing and the playing the same track.

this has happened across reboots, with the audio boost off, and even with the volume set a step below the max.

this problem is intermittent, as it will not always happen between tracks, but will then happen between the next two tracks, and then maybe consecutive tracks...

anyone else seeing this wacky audio issue?
(i hope?)

thanks,
mike
__________________
Kyocera6035 | Kyocera7135 | oGo(!) | SMT5600 | BB7250 | BB7130e | XV6700 | MotoQ | BB8703e | BB8830 | Storm
Offline  
Old 12-10-2008, 07:56 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 9500
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same here! Not found a way to fix this yet, nor a reason for it doing this
Offline  
Old 12-10-2008, 08:08 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
breakerfall's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Model: 9530
OS: 4.7.0.90
PIN: EAPPLE!
Carrier: VZW
Posts: 214
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

sorry, ive been meaning to update this post...
i havent had this issue since i updated to .75 (knock on wood)
when i did the upgrade, i did not let the desktop manager restore any of my settings, so i started with a more-or-less clean slate.

of course, then i had to reinstall and set everything up again, but it seems to have taken care of the music player problem.
__________________
Kyocera6035 | Kyocera7135 | oGo(!) | SMT5600 | BB7250 | BB7130e | XV6700 | MotoQ | BB8703e | BB8830 | Storm
Offline  
Old 12-12-2008, 07:03 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Model: 9500
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Will try this now, hope it works!
Offline  
Old 01-03-2009, 11:29 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
NinjaRAT's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Cumming, GA. USA
Model: 9530
PIN: noyb
Carrier: VZN
Posts: 53
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I thought I'd read about this before, so I ran across this while searching. Even with a new Storm with .75, I'm still experiencing this issue. In addition, I notice quite the opposite effect while wearing headphones (really annoying while taking a nap with tunes), where the volume will spike to full when a new track starts.

Never noticed this with my 8310, and am wondering if this a known issue that may be addressed in the next update.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.