BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-04-2008, 05:57 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2008
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 31
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default aim buddy list

Please Login to Remove!

so i got me storm today and everything went fine as far as setup was concerned. however the aim client has all of a sudden lost the ability to get my buddy list. everyone is listed as offline for some strange reason. it was working when i initially set it up, but after i cycled it on and off it stopped working. i tried pulling the battery a couple of times and no dice same result.
Offline  
Old 12-04-2008, 05:58 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
CO_BBTechie's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Denver
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 2,044
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did you try logging in again? It can be set for auto-login or not. Each power cycle will log you out.
__________________
Treat your password like your toothbrush. Don't let anybody else use it, and get a new one every six months.
Clifford Stoll
Offline  
Old 12-04-2008, 06:01 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2008
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 31
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah i tried logging on and off, turning the storm on and off as well as removing the battery. all with the same results, i can sign into aim but everyone appears offline to me.
Offline  
Old 12-04-2008, 06:31 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm having the same glitch on an 8320 curve. Signing in gets the AOL sys msg that i'm signed on in 2 places so i know blackberry's end is working, but for some reason they cant seem to get info on whether buddys are offline or not.

I think this falls with Windows Live almost never working as a problem on the IM's side rather than a BB issue.
Offline  
Old 12-04-2008, 06:38 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2008
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 31
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah i think that is likely the cause, i have tried uninstalling and reinstalling the aim client with no difference in outcome. will just wait and see if it resolves itself.
Offline  
Old 12-04-2008, 07:36 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
smthkat789's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Phoenix, AZ
Model: 8100
Carrier: T-mob
Posts: 52
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm having the same problem, no buddy list for 3hrs now.
I signed on/off, reinstalled aim, sent servicebooks, host routing table and reset several times. I dont want to call tmob cause I know the steps are what I went thru already.
__________________
PIN 23E46C44
Offline  
Old 01-07-2009, 08:49 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2009
Model: 9500
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the storm as well, and i was problem free for months. Suddenly today im having the issue of my buddys not showing up. Does anyone have a solution or know if there is an update for this? thanks
Offline  
Old 01-07-2009, 09:39 PM   #8 (permalink)
J86
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2008
Location: Cincinnati, OH
Model: 8530
Carrier: Verizon
Posts: 72
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same issues. Have for about 4 hours or so now.
Offline  
Old 01-07-2009, 09:48 PM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: VZW
Posts: 131
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Looks like there might be a system wide problem.
Offline  
Old 01-08-2009, 01:08 AM   #10 (permalink)
J86
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2008
Location: Cincinnati, OH
Model: 8530
Carrier: Verizon
Posts: 72
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mine shows up now. Must have been some system issues.
Offline  
Old 01-08-2009, 08:29 AM   #11 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: NJ
Model: STORM
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I deleted and reinstalled last night and it worked. Have not checked this morning yet.
Offline  
Old 01-08-2009, 09:13 AM   #12 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Washington, DC
Model: 9530
OS: 4.7.0.109
Carrier: Verizon
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Aim Issues

I have been having that issue for the past two days, if i log in and stay logged in after about 45 min, my buddy list will populate. Seems to be a system wide issue....
Offline  
Old 01-13-2009, 12:38 AM   #13 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2009
Model: storm
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default buddies show up as offline for storm

what seems to work with me is while your screenname is singed online through your blackberry sign on through your computer as well under the same name, then from your computer go to edit options and then edit references under my aim, click on privacy then highlight block all users and click apply, then highlight allow all users to contact me and click ok. and give it a few seconds to catch up on the blackberry. If nothing happens still, press refresh list in aim on blackberry. If nothing works still, repeat the entire process again but this time do not have your screenname signed on through your blackberry. Once you have completed the process on your computer sign on from your blackberry and if you don't see anything press refresh list and give it a minute or two. Cannot guarantee this will work and verizon, blackberry and aol don't seem to care about the problem so it may never get resolved. I have also noticed that i have less problems with aim at night.

let me know if this resolves the problem for anyone
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.