BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-08-2008, 01:00 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Location: NJ
Model: 9530
OS: 4.7.0.75
Carrier: Verizon
Posts: 181
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post "error backing up database"

Please Login to Remove!

why do i get this message whenever i try to back up using DM?? btw for what its worth I can do a backup at home on that pc (which is slower and much older)
Offline  
Old 12-08-2008, 01:05 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
chrisb3's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Brooklyn, NY
Model: 9530
OS: 4.7.0.151
PIN: 3048984C
Carrier: Verizon
Posts: 247
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Try running memory cleaner and then try to back up with DM again.
Offline  
Old 12-08-2008, 01:34 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2007
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i had the same problem, it's likely some cache files in your browser. go into browser options > cache operations and delete all three. then try the backup.
Offline  
Old 12-08-2008, 03:41 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
drewhazard's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: SF Bay Area
Model: Storm
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same problem here... was a problem with my browser cache... only had to clear "pushed content"... worked fine then...
__________________
_____________________________________________

In God we trust... all others bring data.
Offline  
Old 12-08-2008, 03:45 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Location: NJ
Model: 9530
OS: 4.7.0.75
Carrier: Verizon
Posts: 181
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default pushed content????

what do you mean cleared your pushed content?? i still cannot get it to back up even on home pc now
Offline  
Old 12-08-2008, 04:20 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Location: NJ
Model: 9530
OS: 4.7.0.75
Carrier: Verizon
Posts: 181
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

clearing browser cache and whatnot did it, THANKS GUYS!!!
Offline  
Old 12-27-2008, 05:30 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Location: NJ
Model: 9530
OS: 4.7.0.75
Carrier: Verizon
Posts: 181
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

getting same message again, anyone know why? clearing browser cache isnt getting it done.
Offline  
Old 12-27-2008, 05:40 PM   #8 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: SGS7
Carrier: Verizon
Posts: 27,898
Post Thanks: 32
Thanked 458 Times in 394 Posts
Default

Go into the Advanced option on Backup/Restore.

Select "Browser Data Cache" and press the Clear button.

Then try the backup.
Offline  
Old 12-27-2008, 09:39 PM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2008
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: VZW
Posts: 45
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NJBlackBerry View Post
Go into the Advanced option on Backup/Restore.

Select "Browser Data Cache" and press the Clear button.

Then try the backup.
99% of the time this is the issuse
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.