BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-09-2008, 11:47 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 64
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs down Where do you post bugs? This one was ridiculous.

Please Login to Remove!

I encountered the most retarded bug, I'm not even sure how the heck the OS could up up in this state.

Went to ebay.com
While the page was loading ridiculously slow, went to search field while loading.
Tried typing in a search entry but since the page was loading the keyboard and everything else appeared to grind to a halt.
Seconds later my keypresses started registering on the keyboard.
With the text starting to register on the keyboard ( I had already typed it two seconds earlier ) the camera view opened overlapping 3/4 of the screen and was unable to close it.
It looked like the keyboard, the camera view and the browser were fighting each other for top view since each of them were flickering over each other.
The device was unresponsive and unusable, this was a demo so I couldn't pull the battery.

Last edited by SpeedFreak : 12-09-2008 at 11:49 AM.
Offline  
Old 12-09-2008, 11:55 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2005
Location: South Central, PA.
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 169
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by SpeedFreak View Post
this was a demo so I couldn't pull the battery.
More and likely this is why you had issues. Who knows how many people have tried using the device. Who knows how many applications were running in the background rather than being closed properly. I for one do not have any problem getting to Ebay's page or searching on Ebay's page. It loads rather quickly as well. Store demo units have so many people touching them and the majority of VZW sales staff has no idea on how to resolve the issues with demo units.

Last edited by Thom : 12-09-2008 at 11:56 AM.
Offline  
Old 12-09-2008, 11:57 AM   #3 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,796
Post Thanks: 33
Thanked 441 Times in 381 Posts
Default

[email address]
Offline  
Old 12-09-2008, 02:27 PM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2008
Location: Utah
Model: G1
OS: RC30
Carrier: T-Mobile
Posts: 257
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (T-Mobile 8120)

That happens pretty often on my 8120 with 4.5.. Not sure exactly what causes it, but it only happens when the camera is open.
Offline  
Old 12-09-2008, 02:31 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
TheBigNewt's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Prescott, AZ
Model: 8900
OS: 5.0.0.411
Carrier: Tmobile
Posts: 1,641
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The 2 demo units I tried here had 1mb and 0mb of free memory respectively. Their browsers wouldn't load anything hardly. I told the dude to pull the batteries (which required some sort of tool) to free memory and he looked at me like I was a dunce. Oh well....
__________________
BB 8900 Tmobile, Moto Droid Verizon
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.