BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General 9500 Series Discussion - Storm (http://www.blackberryforums.com/general-9500-series-discussion-storm/)
-   -   warning in logs... (http://www.blackberryforums.com/general-9500-series-discussion-storm/164853-warning-logs.html)

jjd228 12-12-2008 12:20 PM

warning in logs...
 
(precision_zen_360x480_t) Missing resource caret_bluegrass_Landscape.png


getting a bunch of these. each lists a different image thats missing. any ideas? and is everyone else seeing this?

lambdacoreaz 12-12-2008 04:30 PM

have you transferred data from an old bb to your storm? this could be a file allocation issue that occurred during the transfer

just a thought

jjd228 12-12-2008 07:57 PM

only pictures, ringtones, videos etc. that were on the memory card. but i dont see how that would matter... can you confirm this is NOT in your logs?

PHLAK 12-13-2008 12:45 AM

I recently noticed the same thing, and I've never owned a BB before in my life. It's strictly images I've noticed.

jjd228 12-13-2008 04:56 AM

i think the problem has to do with the fact that .75 was installed as an "upgrade" on top of .65 as opposed to a "clean" install of .75 (remember the days of win95 being "upgraded" to win98?)

so i have been trying to *completely* wipe (erase, format) this thing so that i can do a clean install of .75 and i cant. javaloader wont connect. soon as someone has an idea pease chime in. i dont like knowing there are 3 or 4 images that come with a theme that arent there.

DJGBB 01-02-2009 03:50 PM

I get the same error but it says: Background_popup_landscape.png" or "Background_header_landscape.png. The trouble I am having, and I do not know if it is related is that my Vz Navigator and Visual voice mail do not load properly. They only partially load on less than 1/2 the screen and a blue screen of death is in the background. They only come up in portrate and before it loads the Suretype keyboard comes up then dissappears. Has anyone heard of that happening.

I want to down load a new zen theme to see if that fixes it but i haven't figured out how to do it yet.

Collin16 01-02-2009 04:36 PM

i can confirm i saw this today right before i disabled my alert logs. im sure its nothing to worry about


Quote:

Originally Posted by DJGBB (Post 1231799)

I want to down load a new zen theme to see if that fixes it but i haven't figured out how to do it yet.

as of right now there are no themes availible for the storm. once the propper software has been released by rim we will begin making new themes for the storm


All times are GMT -5. The time now is 11:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.