BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-03-2009, 09:53 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem Moving Pictures

Please Login to Remove!

Whenever I move a picture to a folder it moves, but when I go back to the main media page and back into the pictures, the pictures are all back where they were prior to being moved. Anyone else experiencing this problem? Any fixes?

Also, how do you move multiple pictures into a folder at once? It was possible on my Pearl, but have yet to find out how it's done on my Storm.
Offline  
Old 01-03-2009, 10:04 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

The multiple move can't be done ON the device, but rather from the PC with Mass Storage enabled.

For you, for now, I'd try a battery pull reboot and start again. Often the memory cache needs refreshing since it apparently stores the Media Card "location cache" in the device memory.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.