BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-27-2009, 03:19 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Model: 9500
OS: 4.7.0.109
PIN: N/A
Carrier: Optus
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Media App Animation No More

Please Login to Remove!

Hey everyone. I recently purchased a 9500 on OS .78 (I think although I was so quick to update it to the latest .109 I didn't really check!).

Anywho when I first navigated through the phone before doing its first update the media app had a cute little animation when you opened it. (Bottom row icons swept on from left to right and the main screen icon faded in). I however have not been greeted with this animation when using the application after the update to .109. I am not sure if it's due to the beta I am using or is it just something it does just once?

Had a squiz online and could not find anyone else with the same question so wondering if anyone here can shed some light. Obviously not the end of the world, I am sure I'll continue to live without it; was just a cute little edition to the phone that I quite liked.

Thanks all!

Corey
Offline  
Old 02-28-2009, 12:58 PM   #2 (permalink)
New Member
 
GabiMad's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Model: 9500
OS: v4.7.0.78
PIN: N/A
Carrier: Vodafone-ES
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This is like that in .109

If you want to see the scroll light across the icons downgrade to .100

Regards
Offline  
Old 02-28-2009, 03:04 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Model: 9500
OS: 4.7.0.109
PIN: N/A
Carrier: Optus
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Legend thanks GabiMad for your reply. Thought this was most likely because of running a beta OS, appreciate your help!
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.