BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-11-2009, 05:03 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon/Alltel Rep
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Hotmail issue - message included an invalid address?

Please Login to Remove!

Just set up my Storm 9530 yesterday and I am having an odd issue. Any time that I try to reply to an email it shows a red x as not being sent and when I open the sent email it shows an error "message included an invalid address". Will accept new emails, but sending is proving to be impossible. Still working fine on my Alltel concession line, but no luck on my new Verizon concession line.

I have already tried a battery pull, resending service books, removing and re-adding the email address. All have produced no results. Anyone have any ideas?
Offline  
Old 03-11-2009, 05:05 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon/Alltel Rep
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Oh, and already has the latest firmware.
Offline  
Old 03-13-2009, 12:19 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon/Alltel Rep
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

bump

anyone?
Offline  
Old 03-13-2009, 12:22 PM   #4 (permalink)
New Member
 
jsconyers's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In a van down by the river.
Model: NOTE2
OS: 4.1
PIN: <- Where do I find this?
Carrier: Sprint
Posts: 15,069
Post Thanks: 138
Thanked 139 Times in 120 Posts
Default

Is this only with one email address or is it happening when you reply to any email from any address?
__________________
The difference between stupidity and genius is that genius has its limits.
When you take things for granted, the things you are granted, get taken.
Even a mosquito doesn't get a pat on the back until it starts to work.
Too many people miss the silver lining because they're expecting gold.
[BES 5.0.3 / GroupWise 2012 HP2]
Offline  
Old 03-13-2009, 12:45 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon/Alltel Rep
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jsconyers View Post
Is this only with one email address or is it happening when you reply to any email from any address?
Any I attempt to send give the error. I have even entered in my own email address and it does it
Offline  
Old 03-13-2009, 12:47 PM   #6 (permalink)
New Member
 
jsconyers's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In a van down by the river.
Model: NOTE2
OS: 4.1
PIN: <- Where do I find this?
Carrier: Sprint
Posts: 15,069
Post Thanks: 138
Thanked 139 Times in 120 Posts
Default

How many email accounts do you have on your device? Is this only happening with the Hotmail account?

If it's the only account with the issue. Delete that account and then re-add it.
__________________
The difference between stupidity and genius is that genius has its limits.
When you take things for granted, the things you are granted, get taken.
Even a mosquito doesn't get a pat on the back until it starts to work.
Too many people miss the silver lining because they're expecting gold.
[BES 5.0.3 / GroupWise 2012 HP2]
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.