BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-13-2009, 10:14 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default AOL issue

Please Login to Remove!

I all.. I just upgraded to the storm last week, and my AOL icon/mail was working with no issue. Last night, my AOL icon had the * on it and it kept on saying 7 new emails, but when I checked, there was no new emails. I checked AOL web and through my outlook, and there was no new mail. I used my secondary to email my AOL, & my storm received it, but the * and 7 new emails never went away. I got tired of it, so i went to the verizon internet site, and I deleted my AOL acount, powered off my storm, and I went ahead and entered in the account info. When I booted it up, i got my AOL icon and there was no * next to it.

Now when I do get AOL mail, the icon does nothing no more. There is no * or the number next to it or displaying.. Is there something wrong that I did?
Offline  
Old 03-13-2009, 10:42 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
XelhaBB's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Orlando, Florida
Model: 9530
OS: 5.0.0.419
PIN: Ask
Carrier: Verizon
Posts: 844
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

jdemko,

You did the right thing. Close the sync and then re-establish the sync to see if it remedies your issue.

Question - do you have a free AIM email account or pay AOL email account?

The reason I ask is because I was unable to sync a free AOL account to a Blackberry. It worked intermittently and was very unreliable. My wife's pay AOL account works but we are shutting that one down soon.

I use Gmail and the Google calendars - both synced with my phone. FLAWLESS!
__________________

Verizon 9530
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.