BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-07-2009, 07:55 PM   #1 (permalink)
LCC
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2007
Location: Atlanta
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 99
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 9500 on AT&T Problem

Please Login to Remove!

I followed the procedure to get my device on AT&T. Worked fine. Then I did a switch device from my Bold and after this I cannot get on the net, send MMS, and lost my AT&T Navigator. I tried to repeat the process, but it will not let me re-add the service books, they are grayed out. I have resent them and pulled battery. Is there a way to manually delete them and re-add the AT&T service books manually?

Thanks.
Offline  
Old 04-07-2009, 09:11 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2007
Model: 9500
OS: 4.7.0.106
Carrier: AT&T
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok, cut and paste browser deamon to a different forlder, delete vendor.xml update device. then go and add service books then update device again, then go and add the browser deamon back in to the java folder, then update device again. hope it helps. worked for me.
Offline  
Old 04-07-2009, 09:28 PM   #3 (permalink)
LCC
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2007
Location: Atlanta
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 99
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by gtiger View Post
ok, cut and paste browser deamon to a different forlder, delete vendor.xml update device. then go and add service books then update device again, then go and add the browser deamon back in to the java folder, then update device again. hope it helps. worked for me.
Service books are still there and grayed out. It will not allow me to reload them. Any ideas?
Offline  
Old 04-07-2009, 09:45 PM   #4 (permalink)
LCC
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2007
Location: Atlanta
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 99
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by LCC View Post
Service books are still there and grayed out. It will not allow me to reload them. Any ideas?
Still same issue after I reloaded the daemon file. It is as if I have the wrong service book file loaded and I cannot reload. I sure don't want to have to wipe and reload, and other ideas how I can force the AT&T service book file? Google Talk is working, but I only have a BlackBerry Browser, no Internet one and no GPS download icon.
Offline  
Old 04-07-2009, 09:55 PM   #5 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

You don't need to wipe and reload.

Go to the Sticky thread at the top of this 9500 sections and re-follow all the steps, including downloading the service books to your PC.

Follow the steps exactly and you'll be fine. There's no shortcut around the steps..
Offline  
Old 04-07-2009, 11:38 PM   #6 (permalink)
LCC
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2007
Location: Atlanta
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 99
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
You don't need to wipe and reload.

Go to the Sticky thread at the top of this 9500 sections and re-follow all the steps, including downloading the service books to your PC.

Follow the steps exactly and you'll be fine. There's no shortcut around the steps..
Followed it to the T. Also did a wipe and reload. Same problem. When I go to add the service books, they are grayed out. Could this have to do with me being on a BES? It did work before I did a switch device. I know my company isn't blocking this, it all works on my bold, and my Google Talk is working. Any one else run into similar problem?
Offline  
Old 04-08-2009, 12:09 AM   #7 (permalink)
LCC
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2007
Location: Atlanta
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 99
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Interesting. I wiped the device and before I did a switch or activated it on my BES it all worked fine. Got the service books, all works fine. I assume if I go and put it on my BES or restore from my bold it will stop working. Anyone run into this?
Offline  
Old 04-09-2009, 09:42 AM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Same issue after switching

I had the same issue, before switching devices I decided to follow the steps, everything worked fine, once I used the switch devices utility my BB Browser disappeared, havenít tried yet to follow the steps again but Iíll let you now the results once I do.

Google the following and you will find another way to load service books

HowTo:Get All Features (Browser, MMS) Working on AT&T w/Unlocked Storm 95xx
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.