BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General 9500 Series Discussion - Storm (http://www.blackberryforums.com/general-9500-series-discussion-storm/)
-   -   White Screen (http://www.blackberryforums.com/general-9500-series-discussion-storm/185209-white-screen.html)

heavymen 04-09-2009 12:20 PM

White Screen
 
I sometimes get a white screen when i pull my storm out of the holder.... or when i am switching from one screen to another. Initially it was for a split second, but it stays on longer and longer now. Does anyone know why?

Thanks.

jsconyers 04-09-2009 12:27 PM

What OS are you running (Options > About)?

Also, could you please update your profile to reflect your current device. It will help with future questions you may have.

ElusiveAura 04-09-2009 12:29 PM

I had that in .75. Went away after installing .113

heavymen 04-09-2009 01:44 PM

Quote:

Originally Posted by jsconyers (Post 1347634)
What OS are you running (Options > About)?

Also, could you please update your profile to reflect your current device. It will help with future questions you may have.

I am running v4.7.0.75 (Platform 4.0.0.94)

jsconyers 04-09-2009 02:03 PM

I would try upgrading to .113 as ElusiveAura suggested.

heavymen 04-09-2009 02:06 PM

Quote:

Originally Posted by jsconyers (Post 1347730)
I would try upgrading to .113 as ElusiveAura suggested.

Thanks. Is there a link to the new OS?

jsconyers 04-09-2009 02:11 PM

Try here:
http://www.blackberrynews.com/2009/0...-found-online/

djice 04-15-2009 06:09 AM

Yea, i went through the same thing when I was running the .75 it was running slow at first then it went completely slow, after upgrading it doesn't do that anymore.


All times are GMT -5. The time now is 01:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.