BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-17-2009, 10:12 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
mud.pony's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Horse & Buggy Land
Model: 9530
OS: 4.7.0.148
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Updated to .122 and lost browser config HELP!

Please Login to Remove!

I just updated to .122 this morning. everything works great but the browser. it says this message when i try to open anything with a browser connection, "Your device does notcurrently have any Browser Configuration Service Book entries. Please contact your service provider to enable the browser on yur device"

Never had a problem with updated with beta or official OS before. What should I do? I have verizon not bell. Is that gonna spaz them out?

I did delete the vendor module before I installed it. Didnt know if that would have affected it al all.

I gotta have my net folks! Am I gonna have to go back to .109???
Offline  
Old 04-17-2009, 10:18 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Hey... check it out:
Internet Browser FAQ - BlackBerryFAQ
Offline  
Old 04-17-2009, 10:19 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 9530
OS: 5.0.0.328
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I imagine you are BIS?

If so just go to the BIS site and send your service books. This happened to me when I upgraded to .122 and the service books fixed it for me.

Dan
Offline  
Old 04-17-2009, 10:24 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
mud.pony's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Horse & Buggy Land
Model: 9530
OS: 4.7.0.148
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

you know what, I feel like an idiot. I freaked out for no reason. i pulled my battery now everything is working fine. Sorry for the spaz!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.